Duurzame app van MAN Truck & Bus

MAN Truck & Bus heeft een app gelanceerd die gebruikers meer inzicht moet geven in duurzaamheid, efficiëntie en economische mobiliteit.

Er is een weergave van de stappen die de fabrikant op dit gebied heeft gezet en welke resultaten er zijn bereikt. Verder geeft de app een overzicht van de projecten die het sponsort in het kader van de ‘corporate responsibility’. Uiteraard zijn er knoppen waarmee het actuele productenpalet kan worden opgeroepen, waarbij het mogelijk is om de cabines van de nieuwste modellen via 360 graden-foto’s van binnen te bekijken. Belangrijker is de functie waarmee een chauffeur via gps de dichtstbijzijnde dealer of servicepunt kan localiseren. Ook het laatste nieuws rond het merk is in de app vertegenwoordigd. De app is gratis te downloaden.

Duurzame app van MAN Truck & Bus - Automobielmanagement.nl

Duurzame app van MAN Truck & Bus

MAN Truck & Bus heeft een app gelanceerd die gebruikers meer inzicht moet geven in duurzaamheid, efficiëntie en economische mobiliteit.

Er is een weergave van de stappen die de fabrikant op dit gebied heeft gezet en welke resultaten er zijn bereikt. Verder geeft de app een overzicht van de projecten die het sponsort in het kader van de ‘corporate responsibility’. Uiteraard zijn er knoppen waarmee het actuele productenpalet kan worden opgeroepen, waarbij het mogelijk is om de cabines van de nieuwste modellen via 360 graden-foto’s van binnen te bekijken. Belangrijker is de functie waarmee een chauffeur via gps de dichtstbijzijnde dealer of servicepunt kan localiseren. Ook het laatste nieuws rond het merk is in de app vertegenwoordigd. De app is gratis te downloaden.