Voortaan wordt ‘smart times’ ieder jaar in een ander land gehouden. Daarmee speelt smart in op de steeds toenemende populariteit van het evenement. Binnen tien jaar is ‘smart times’ gegroeid van een kleine bijeenkomst tot een grootschalig Europees evenement. In Riccione worden meer dan vierduizend smart-fans uit 22 landen met hun deels bijzonder uitgevoerde auto’s verwacht om samen hun passie voor auto’s te beleven en met designers, tuners en experts uit de autobranche van gedachten te wisselen. "‘smart times’ is een fantastisch evenement dat jaarlijks duizenden smart-fans uit heel Europa aantrekt. Samen kunnen ze hun passie en liefde voor de smart beleven, ritten maken en van concerten genieten en tijdens de smart-parade vol trots hun individueel vormgegeven smarts presenteren", zegt dr. Annette Winkler, die aan het hoofd staat van smart. "Om dit evenement voor de smart-familie nog aantrekkelijke ter maken, zal ‘smart times’ voortaan ieder jaar in een ander land worden gehouden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding