Middleton, inmiddels getrouwd met de Engelse prins William, liet de auto door haar broer James verkopen. De Golf is nu in het bezit van Sonny Brazil, wiens vader destijds 1400 pond voor de auto neerlegde. 

Toen Brazil hoorde dat de auto meer dan 30.000 pond waard kon zijn, besloot hij de Volkswagen op eBay te zetten. Er is inmiddels al 23.655 pond op de auto geboden; de 21-jarige Brazil hoopt echter dat de auto zo’n 45.000 pond zal opbrengen. 

De man vond in de auto tevens enkele manchetknopen, die naar zijn idee in het bezit zijn geweest van prins William of Kate’s broer James. Hij is van plan deze terug te geven aan de koninklijke familie. 

Geïnteresseerden kunnen hier bieden op de auto.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding