Met behulp van deze mobiele lounge worden het merk en de Hyundai modellen op een verassende manier gepresenteerd. De lounge is de eyecatcher op diverse evenementen, maar wordt ook geplaatst in centra van steden en op Schiphol. 

Ook Hyundai dealers zullen van deze mobiele presentatieruimte gebruik maken. De lifestyle lounge van Hyundai past volgens de importeur in de eigen filosofie om klanten op een bijzondere manier kennis te laten maken met de nieuwste modellen zoals de i40 en Veloster. De presentatieruimte, eigenlijk een omgebouwde zeecontainer die speciaal voor Hyundai is vervaardigd, kan gemakkelijk worden verplaatst. 

Eenmaal uitgeklapt ontstaat een chique verblijfsruimte met witte zitmeubels, banken en tafels én een ruimte waarin hostesses lekkere koffie kan schenken, aangeboden door Sega Fredo. De lounge heeft uitgeklapt een afmeting van 10 bij 10 meter. De hele zomer toert de Hyundai Lounge door Nederland. Daarbij worden diverse zomer evenementen aangedaan zoals Hiswa te water, de Van Dam tot Dam loop en het Zomercarnaval in Rotterdam.

 

Daarnaast is de lounge te vinden in het centrum van de grote en kleinere steden door heel Nederland en op Schiphol. Meer informatie over de locaties van de lifestyle lounge is te vinden op de website van Hyundai of op de Facebook pagina van Hyundai Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding