De app is kosteloos te downloaden en biedt voertuiginformatie op basis van een door de gebruiker in te voeren kenteken. De app is kosteloos te downloaden en biedt voertuiginformatie op basis van een door de gebruiker in te voeren kenteken. iKenteken biedt informatie over tenaamstelling, vermogen, massa, apk-vervaldatum, brandstofverbruik, milieugegevens, wegenbelasting en bpm. Zowel voor autobedrijven als voor consumenten is de app een hulpmiddel om ter plekke snel toegang te hebben tot informatie over een te kopen of in te ruilen auto. iKenteken is er naast personenauto’s ook voor bedrijfswagens, vrachtwagens, motorfietsen, scooters, bromfietsen, campers, caravans, aanhangers en opleggers. "De eerste reacties zijn positief. Van de vijf sterren qua gebruiksvriendelijkheid scoren we er nu vierenhalf. De komende tijd zullen we de gebruikerservaringen evalueren om te bekijken welke data en functionaliteiten we eventueel kunnen toevoegen’ aldus Jasper Verweij. Hij is manager new business bij VWE.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding