Met Spotify is het mogelijk via internet naar muziek te luisteren. De applicatie is naast de computer onder andere beschikbaar op mobiele telefoons en de iPad. Volgens Ross Adams, een medewerker bij Spotify, heeft zijn bedrijf tevens plannen om de dienst naar de auto te brengen. "We moeten blijven ontwikkelen," aldus Adams.

Spotify is al getest in een Ford met de SYNC API van het Amerikaanse automerk. Dit was echter nog geen officiele samenwerking. "Dat met Ford is een test," aldus Adams. "Auto’s zijn voor ons een belangrijk platform. Het zal nog even duren, maar niet te lang voor we ook in automotive stevig verankerd zijn." Over de daadwerkelijke plannen van het bedrijf mag de man echter nog weinig kwijt. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding