Dat meldt de nationale nieuwssite The National. De politie van de Golfstaten heeft geconstateerd dat de opvallend sterke daling precies gelijk op is gegaan met de uren dat BlackBerry plat lag. "Zodra de storing begon, zagen we het aantal ongevallen sterk teruglopen,” stelt de plaatselijke politiechef. In Dubai is tijdens de drie dagen durende storing slechts één dodelijk ongeval gemeld terwijl dat er normaal meerdere per dag zijn. Vooral jonge rijders en mannen in het algemeen bleken opeens veel meer op de weg te letten dan even achter het stuur hun mail te checken of te telefoneren. Gegevens over ons land of landen in de buurt, zijn voor zover bekend niet voorhanden.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding