Tijden veranderen, pk’s worden minder modieus. Vanaf 2006 is het milieu in een razend tempo belangrijk geworden in het automotive-landschap. Eén van de laatste bastions in autoland moet er nu dan ook aan geloven: de sexy autokalender. Omdat de bedenkers van dit initiatief vonden dat we nu wel genoeg plaatjes kennen van een milieuvriendelijke auto in een landschap van madeliefjes, windmolens en vriendelijk zoemende bijtjes, is er de "Pump Rebels" kalender bedacht.

De creatieve uitspatting is goed gevuld met milieuvriendelijke auto’s en verlokkelijk poserende dames. De foto’s werden gemaakt door Peter Dawson, de auto’s komen van verhuurbedrijf SimplyHybrid in Los Angeles. Wie de kalender boven zijn bed of bureau wil hebben kan deze bestellen via Amazon.com. Kost slechts 14 dollar 99 waarvan een deel ook nog eens naar een "groen doel" gaat.

Bekijk rechts van dit artikel de fotogalerij. Een klik op de foto levert een groter formaat.

Meer autokalenders in dit Dossier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding