Opgroeien met een Porsche 911

Samen met de introductie van de nieuwe Porsche 911 brengt importeur Pon een kinderboek waarin de kinderen of kleinkinderen van Porsche-liefhebbers de hoofdrol kunnen spelen.

De hoofdpersoon is degene die het krijgt. Het werkt als volgt: bij de bestelling worden naam, woonplaats en leeftijd van het kind opgegeven én kan er een persoonlijke boodschap en foto worden geüpload. Het kind in kwestie speelt met zijn gegevens in het boek dan de hoofdrol in een avontuur rond een Porsche 911. Een spannende jongens-/meisjesdroom met een bijzondere afloop.

Het kinderboek van Porsche is voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Het boek is gemaakt in opdracht van Pon Porsche Import ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Porsche 911. Veel kinderen zullen komende jaren opgroeien met de zevende generatie van dit sportwagenicoon. Omdat, volgens de importeur ook meisjes van een Porsche dromen verschijnt het boek in een jongens- én meisjeseditie. De tekeningen zijn van illustrator Michiel Offerman en de tekst is van voormalig autojournalist Norbert Hoogeslag. Het kinderboek wordt gerealiseerd door Personalgifts.nl, expert op het gebied van gepersonaliseerde media.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Opgroeien met een Porsche 911 - Automobielmanagement.nl

Opgroeien met een Porsche 911

Samen met de introductie van de nieuwe Porsche 911 brengt importeur Pon een kinderboek waarin de kinderen of kleinkinderen van Porsche-liefhebbers de hoofdrol kunnen spelen.

De hoofdpersoon is degene die het krijgt. Het werkt als volgt: bij de bestelling worden naam, woonplaats en leeftijd van het kind opgegeven én kan er een persoonlijke boodschap en foto worden geüpload. Het kind in kwestie speelt met zijn gegevens in het boek dan de hoofdrol in een avontuur rond een Porsche 911. Een spannende jongens-/meisjesdroom met een bijzondere afloop.

Het kinderboek van Porsche is voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Het boek is gemaakt in opdracht van Pon Porsche Import ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Porsche 911. Veel kinderen zullen komende jaren opgroeien met de zevende generatie van dit sportwagenicoon. Omdat, volgens de importeur ook meisjes van een Porsche dromen verschijnt het boek in een jongens- én meisjeseditie. De tekeningen zijn van illustrator Michiel Offerman en de tekst is van voormalig autojournalist Norbert Hoogeslag. Het kinderboek wordt gerealiseerd door Personalgifts.nl, expert op het gebied van gepersonaliseerde media.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding