Expositie schilderijen Arjan Patist in Gallery Brummen

In de periode 29 november 2011 tot en met 4 maart 2012 exposeert Arjan Patist zijn autoschilderijen in The Gallery Brummen.

Arjan Patist is geboren in 1972. Hij is advocaat van beroep maar ook autodidactisch schilder. Hij is gefascineerd door kleur, vormgeving en alles wat reflecties oplevert.  Of het gaat om auto’s, of het vatten van de spiegel in de ogen van een portret.  Arjan verrichtte illustratie-opdrachten voor onder meer het autotijdschrift Formule 1, Autovisie en de Formule 1 Gids en werkte onder andere in opdracht van Tom Coronel, Nissan en Van+Van Publiciteit. Exposities waren er bij Pon Porsche Leusden en het Circuit van Zandvoort. Tegenwoordig werkt Patist meestal met acrylverf op doek. Zijn werk is realistisch, maar door een sterk kleurenpalet meestal ‘expressiever dan een foto’. Kijk op de website.

The Gallery Brummen is gevestigd aan de Arnhemsestraat 47 te Brummen, tel. 0575-564055. Op dit moment is The Gallery ook de ontmoetingsplaats voor de deelnemers aan de eindejaarsspecial Oliebollen van Automobiel Management.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Expositie schilderijen Arjan Patist in Gallery Brummen - Automobielmanagement.nl

Expositie schilderijen Arjan Patist in Gallery Brummen

In de periode 29 november 2011 tot en met 4 maart 2012 exposeert Arjan Patist zijn autoschilderijen in The Gallery Brummen.

Arjan Patist is geboren in 1972. Hij is advocaat van beroep maar ook autodidactisch schilder. Hij is gefascineerd door kleur, vormgeving en alles wat reflecties oplevert.  Of het gaat om auto’s, of het vatten van de spiegel in de ogen van een portret.  Arjan verrichtte illustratie-opdrachten voor onder meer het autotijdschrift Formule 1, Autovisie en de Formule 1 Gids en werkte onder andere in opdracht van Tom Coronel, Nissan en Van+Van Publiciteit. Exposities waren er bij Pon Porsche Leusden en het Circuit van Zandvoort. Tegenwoordig werkt Patist meestal met acrylverf op doek. Zijn werk is realistisch, maar door een sterk kleurenpalet meestal ‘expressiever dan een foto’. Kijk op de website.

The Gallery Brummen is gevestigd aan de Arnhemsestraat 47 te Brummen, tel. 0575-564055. Op dit moment is The Gallery ook de ontmoetingsplaats voor de deelnemers aan de eindejaarsspecial Oliebollen van Automobiel Management.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding