Candy Dulfer kiest Porsche Panamera Diesel

Candy Dulfer rijdt met ingang van vandaag een Porsche Panamera Diesel. De vierdeurs Porsche komt in de plaats van de Cayman S.

Candy Dulfer is razend enthousiast over haar nieuwe Panamera Diesel, na de Cayman haar tweede Porsche: "Ik heb de auto zelf samengesteld en dat betekent dat alles er op en er aan zit. De buitenkant is antraciet en van binnen is hij uitgevoerd met zwart geperforeerd leer – rock ’n roll dus. Het allermooiste is dat ik nu ook andere mensen mee kan nemen, bandleden bijvoorbeeld."

Candy Dulfer en Porsche werken sinds 2009 samen. De saxofoniste verzorgde bijvoorbeeld speciale optredens voor Porsche-rijders en ze vervult een hoofdrol in de Porsche 360 app voor iPad/iPhone/iPod Touch. Deze applicatie maakt het voor Porsche-fans mogelijk virtueel in een 911 Cabriolet te stappen. Candy zit daarbij achter het stuur en trakteert op een swingende rit waarbij tracks van haar meest recente album (Crazy) te horen zijn.

De Porsche 360-app is te downloaden via www.porsche.nl/360.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Candy Dulfer kiest Porsche Panamera Diesel - Automobielmanagement.nl

Candy Dulfer kiest Porsche Panamera Diesel

Candy Dulfer rijdt met ingang van vandaag een Porsche Panamera Diesel. De vierdeurs Porsche komt in de plaats van de Cayman S.

Candy Dulfer is razend enthousiast over haar nieuwe Panamera Diesel, na de Cayman haar tweede Porsche: "Ik heb de auto zelf samengesteld en dat betekent dat alles er op en er aan zit. De buitenkant is antraciet en van binnen is hij uitgevoerd met zwart geperforeerd leer – rock ’n roll dus. Het allermooiste is dat ik nu ook andere mensen mee kan nemen, bandleden bijvoorbeeld."

Candy Dulfer en Porsche werken sinds 2009 samen. De saxofoniste verzorgde bijvoorbeeld speciale optredens voor Porsche-rijders en ze vervult een hoofdrol in de Porsche 360 app voor iPad/iPhone/iPod Touch. Deze applicatie maakt het voor Porsche-fans mogelijk virtueel in een 911 Cabriolet te stappen. Candy zit daarbij achter het stuur en trakteert op een swingende rit waarbij tracks van haar meest recente album (Crazy) te horen zijn.

De Porsche 360-app is te downloaden via www.porsche.nl/360.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding