De gids omvat alles over de twaalf deelnemende teams met hun nieuwe auto’s en de motoren daarin. Maar ook over de coureurs, die hun verwachtingen van het nieuwe seizoen hebben laten optekenen door de Nederlandse schrijfster Anjés Verhey. Verder komen aan bod het gewijzigde technische reglement, de banden en de statistieken en onbreekt het scoreboard niet waarop zelf de standen kunnen worden bijgehouden. Dan kunnen de liefhebbers optimaal geïnformeerd de Grand Prix op de buis volgen.

In het nieuwe boek worden ook andere belangrijke autosportseries belicht zoals het DTM, WTCC en WRC en is er een overzicht van de evenementen ons eigen Circuit Park Zandvoort.

Het boek is uitgevoerd in hoogglansdruk en te koop bij de boek- en tijdschriftenwinkels      voor 14,95 euro, of via de site.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding