Frizzi Arnold is Miss Tuning 2012 (fotogalerij/filmpje)

De 22-jarige Frizzi Arnold uit het Duitse Chemnitz is verkozen tot Miss Tuning 2012.

De Duitse ergotherapeute kreeg het kroontje toebedeeld op Tuning World Bodensee, de grootste tuningbeurs van Europa. Ze werd gekozen uit 20 finalisten na 500 inzendingen en was vanzelfsprekend dolgelukkig: "Ik kan het eenvoudigweg niet geloven, ik had het niet verwacht."

Frizzi mocht naast de illustere titel ook een Skoda Fabia Monte Carlo mee naar huis nemen en zal op de Miss Tuning 2013 kalender schitteren die geschoten zal worden door sterfotograaf Max Steam. Nummer twee, Alena Lackmann (rechts op de foto) krijgt een vakantie naar Ibiza en nummer drie, Phaedra Müller, wint 500 euro.

Bekijk hiernaast een foto-impressie van het spektakel. Een klik op de foto geeft een uitvergroting.

 

 

 

Frizzi Arnold is Miss Tuning 2012 (fotogalerij/filmpje) - Automobielmanagement.nl

Frizzi Arnold is Miss Tuning 2012 (fotogalerij/filmpje)

De 22-jarige Frizzi Arnold uit het Duitse Chemnitz is verkozen tot Miss Tuning 2012.

De Duitse ergotherapeute kreeg het kroontje toebedeeld op Tuning World Bodensee, de grootste tuningbeurs van Europa. Ze werd gekozen uit 20 finalisten na 500 inzendingen en was vanzelfsprekend dolgelukkig: "Ik kan het eenvoudigweg niet geloven, ik had het niet verwacht."

Frizzi mocht naast de illustere titel ook een Skoda Fabia Monte Carlo mee naar huis nemen en zal op de Miss Tuning 2013 kalender schitteren die geschoten zal worden door sterfotograaf Max Steam. Nummer twee, Alena Lackmann (rechts op de foto) krijgt een vakantie naar Ibiza en nummer drie, Phaedra Müller, wint 500 euro.

Bekijk hiernaast een foto-impressie van het spektakel. Een klik op de foto geeft een uitvergroting.