Italiaanse automerkclubs presenteren zich in Houten zoals bijvoorbeeld Alfa Romeo, Abarth, Ferrari, Fiat, Lamborghini en Lancia. Maar je kunt er ook terecht voor zeldzame onderdelen, interessante automobilia, Italiaanse kleding, wijnen, sieraden en delicatessen. Volgens de organisatie moet dit meer dan voldoende zijn om de beurs zowel leuk te laten zijn voor dames als voor heren.

Nadruk dit jaar ligt op de aankoop en verkoop van Italiaanse auto’s. De organisatie meldt dat er buitengewoon veel Ferrari’s te koop zullen staan in Houten. AutoTrader verschijnt met een selectie van zijn adverteerders. Alleen al op deze stand staan 15 dikke Ferrari’s die allemaal te koop zijn. Daarnaast is het parkeerterrein buiten voor het pand altijd weer een plek waar erg leuke klassiekers van het bezoekende publiek te zien zullen zijn, waarvan sommige ook te koop staand.

Meer info op http://www.auto-italia-houten.nl/index.php en onderstaand een sfeerimpressie van 2011.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding