Van Lanschot: BMW, VW, Audi populair bij miljonairs

Eén op de vijf miljonairs heeft drie of meer auto’s en BMW is het favoriete automerk, gevolgd door Volkswagen en Audi. Merken die veel meer worden geassocieerd met een chique levensstijl zoals Porsche en Bentley, behoren met maar vijf procent of nog minder niet tot de door miljonairs meest gereden automerken.

Dit en meer blijkt uit het eerste Dutch Wealth Report van Van Lanschot Bankiers. Klassieke auto’s scoren goed als niet-financiële investering bij vermogenden. Het zijn met name oudgeldmiljonairs die beleggen in oldtimers, juwelen en horloges. Het Dutch Wealth Report 2012 is het eerste grootschalige onderzoek onder miljonairs in Nederland. Het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS heeft in opdracht van Van Lanschot data uit diverse CBS-bronnen geanalyseerd om te komen tot een beschrijving van de miljonair in Nederland. Aanvullend is door onderzoeksbureau GfK een onderzoek uitgevoerd onder 257 Nederlandse miljonairs met vragen over hoe zij in het leven staan, hoe zij met hun vermogen omgaan en hoe zij denken over financiële onderwerpen.

Het volledige onderzoeksrapport is op te vragen of te downloaden via de website www.vermogeninnederland.nl

 

Meer hierover in Automobiel Management 19. 

Reacties

ja daar gaan we weer :
van een lupo naar een polo, dan een golf, een passat,een cc?? en dan een phaeton?( nooit geschoten altijd mis-gedachte?? )neen dus.Dan een audi iig geen volkswagen(het woord zegt het al). en voor de puristen die echt lef hebben een Maser Q. bijvoorbeeld?! Durfteleven-Joi de Vivre-. A bientot !

Geplaatst door: JP op

Wat is er mis met VW Audi BMW ? beetje burgelijk misschien als je bult van de poen , maar ja , om nou allemaal in een Bentley, Rolls of Maserati te gaaan rijden is ook een beetje over de top, toch ?

Geplaatst door: marcel op

Mis in deze berichtgeving nog een merk dat met zijn portfolio het beste uit 2 werelden biedt: Nieuwe modellen op basis van de laatste technieken en mooie klassiekers.

Geplaatst door: MB op
Van Lanschot: BMW, VW, Audi populair bij miljonairs - Automobielmanagement.nl

Van Lanschot: BMW, VW, Audi populair bij miljonairs

Eén op de vijf miljonairs heeft drie of meer auto’s en BMW is het favoriete automerk, gevolgd door Volkswagen en Audi. Merken die veel meer worden geassocieerd met een chique levensstijl zoals Porsche en Bentley, behoren met maar vijf procent of nog minder niet tot de door miljonairs meest gereden automerken.

Dit en meer blijkt uit het eerste Dutch Wealth Report van Van Lanschot Bankiers. Klassieke auto’s scoren goed als niet-financiële investering bij vermogenden. Het zijn met name oudgeldmiljonairs die beleggen in oldtimers, juwelen en horloges. Het Dutch Wealth Report 2012 is het eerste grootschalige onderzoek onder miljonairs in Nederland. Het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS heeft in opdracht van Van Lanschot data uit diverse CBS-bronnen geanalyseerd om te komen tot een beschrijving van de miljonair in Nederland. Aanvullend is door onderzoeksbureau GfK een onderzoek uitgevoerd onder 257 Nederlandse miljonairs met vragen over hoe zij in het leven staan, hoe zij met hun vermogen omgaan en hoe zij denken over financiële onderwerpen.

Het volledige onderzoeksrapport is op te vragen of te downloaden via de website www.vermogeninnederland.nl

 

Meer hierover in Automobiel Management 19. 

Reacties

ja daar gaan we weer :
van een lupo naar een polo, dan een golf, een passat,een cc?? en dan een phaeton?( nooit geschoten altijd mis-gedachte?? )neen dus.Dan een audi iig geen volkswagen(het woord zegt het al). en voor de puristen die echt lef hebben een Maser Q. bijvoorbeeld?! Durfteleven-Joi de Vivre-. A bientot !

Geplaatst door: JP op

Wat is er mis met VW Audi BMW ? beetje burgelijk misschien als je bult van de poen , maar ja , om nou allemaal in een Bentley, Rolls of Maserati te gaaan rijden is ook een beetje over de top, toch ?

Geplaatst door: marcel op

Mis in deze berichtgeving nog een merk dat met zijn portfolio het beste uit 2 werelden biedt: Nieuwe modellen op basis van de laatste technieken en mooie klassiekers.

Geplaatst door: MB op