Met Cadillac Culinair krijgt het woord ‘proefrit’ een diepere betekenis en wordt het voor de potentiële Cadillac-koper ‘een exclusieve totaalervaring’, aldus het bericht. Cadillac is ervan overtuigd zijn doelgroep met deze culinaire beleving op passende wijze aan te spreken.

Op de website cadillacculinair.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het culinaire Cadillac proefritavontuur. Ze kiezen allereerst de Cadillac uit waarmee ze een proefrit willen maken: de nieuwe Cadillac ATS, de Cadillac SRX of de Cadillac CTS Wagon. Deze proefritaanvraag koppelen ze vervolgens aan één van de deelnemende restaurants. Deze keuze is geheel naar eigen wens en smaak in te vullen. Alle deelnemende topklasse restaurants zijn terug te vinden op de speciale Cadillac Culinair website.

Directeur Adriaan de Vries van Cadillac Nederland: "Naar keuze van de aanvrager van de proefrit wordt de nieuwe Cadillac ATS, de Cadillac SRX of de Cadillac CTS Wagon voorgereden op opgegeven locatie. De aanvrager krijgt vervolgens de hele dag de gelegenheid de rijk uitgeruste limousine te testen. ’s Avonds rijdt de klant met de Cadillac voor een gastronomisch diner naar één van de deelnemende topklasse restaurants. Daar worden de sleutels aangenomen."

Onderdeel van Cadillac Culinair is het speciale Cadillac wijnarrangement. Deze mooie, volle en fruitige rode Cadillac-wijn wordt geproduceerd in Château Cadillac, één van de oudste kastelen uit de Bordeaux streek. Deze prachtige Cadillac Bordeaux wordt aangeboden in de deelnemende restaurants. Na het diner en het voldoen van de rekening brengt een chauffeur, die optreedt als BOB, de gast(en) met de Cadillac weer naar huis. Per periode, die elk anderhalve maand duurt, dragen vier tot vijf speciaal geselecteerde restaurants het concept samen met Cadillac uit. In totaal zullen ongeveer twintig restaurants uit verschillende regio’s bij Cadillac Culinair betrokken zijn.

De eerste vijf deelnemende restaurants zijn: De Beemster Hofstee (Noord-Beemster) – www.beemsterhofstee.nl; Het Bergpaviljoen (Amersfoort) – www.bergpaviljoen.nl; Saur (Den Haag) – www.saur.nl; Le Bistroquet (Den Haag) – www.bistroquet.nl en De Beukenhof (Oegstgeest) – www.debeukenhof.nl.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding