Op 11, 12 en 13 januari 2013 is MECC Maastricht wederom het toneel van de beurs InterClassics & Topmobiel. Vele klassieke automobielen zullen er te zien zijn en voor de ware klassiekerliefhebber zal er ook genoeg aan automobilia te scoren zijn. In samenwerking met o.a. de Aston Martin Owners Club Holland wordt de geschiedenis van Aston Martin aan de hand van een 30-tal exclusieve modellen gepresenteerd. Daarnaast is er een showpaviljoen met Bugatti Grand Prix Cars waarin de Type 35 uiteraard niet zal ontbreken.

Erik Panis, Product Manager van de beurs: "Het gaat  goed met de beurs die definitief een vaste plaats op de Europese oldtimeragenda verworven heeft. Bezoekers waardeerden de editie van 2012 met een 8 en maar liefst 89% gaf aan de beurs in 2013 naar alle waarschijnlijkheid tot stellige zekerheid weer te gaan bezoeken. In Nederland alleen al tellen we circa 370.000 klassieke voertuigen en wordt er per jaar voor € 120 miljoen verhandeld in oldtimers."

Meer info via de website.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding