Nieuw gamma e-motorfietsen Zero Motorcycles

Zero Motorcycles, producent van elektrische motorfietsen, presenteert op de komende Motorbeurs in Utrecht zijn ingrijpend vernieuwde modelprogramma. Op de grootste motorbeurs van Nederland toont het merk zijn volledige modelprogramma voor 2013, met prijzen vanaf acht mille.

Aan de basis van de toegenomen motorvermogens staat de nieuwe door Zero Motorcycles ontwikkelde Z-ForceTM-motor. Die zou hoge prestaties leveren en tegelijkertijd uiterst efficiënt en compact zijn. De energievoorziening in ieder 2013-model wordt verzorgd door een nieuwe Z-ForceTM-batterij met een hogere spanning en eigenaren hebben de mogelijkheid hun motorfiets sneller dan ooit tevoren op te laden. Iedere Zero-machine kan, wanneer gebruik wordt gemaakt van de juiste apparatuur, aan zogenoemde chademo-laadstations (chademo = charge de move) in één uur of zelfs nog korter tot 95 procent capaciteit worden opgeladen. De chademo-standaard voor snelladen wordt wereldwijd het meest gehanteerd. Wereldwijd zijn er momenteel zestienhonderd snellaadstations, waarvan zeshonderd in Europa, waarbij het de verwachting is dat er tegen het einde van dit jaar in Europa duizend bij zullen komen. Bij snelladen wordt de energie met een hoger voltage en grotere stroomsterkte in de accu gebracht. Snelladen met de chademo-stekker gebeurt met gelijkstroom, maximaal 500V en 125A.

Zero Motorcycles heeft het voornemen elektrisch motorrijden verder uit te breiden in Nederland en andere landen van Europa door het op de markt brengen van ‘geavanceerde elektrische motorfietsen met een grote actieradius’. Zero Motorcycles wil de ‘belangrijkste producent ter wereld te worden van innovatieve elektrische motorfietsen’.  Zero Motorcycles Benelux is gevestigd in Alkmaar in het hoofdkantoor van Zero Motorcycles Europa, dat onder leiding staat van de Nederlander Edwin Belonje, een man met veel ervaring in de internationale motorfietsbranche.

Machtige Motordagen in de Jaarbeurs in Utrecht: 21 februari t/m 24 februari.

Nieuw gamma e-motorfietsen Zero Motorcycles - Automobielmanagement.nl

Nieuw gamma e-motorfietsen Zero Motorcycles

Zero Motorcycles, producent van elektrische motorfietsen, presenteert op de komende Motorbeurs in Utrecht zijn ingrijpend vernieuwde modelprogramma. Op de grootste motorbeurs van Nederland toont het merk zijn volledige modelprogramma voor 2013, met prijzen vanaf acht mille.

Aan de basis van de toegenomen motorvermogens staat de nieuwe door Zero Motorcycles ontwikkelde Z-ForceTM-motor. Die zou hoge prestaties leveren en tegelijkertijd uiterst efficiënt en compact zijn. De energievoorziening in ieder 2013-model wordt verzorgd door een nieuwe Z-ForceTM-batterij met een hogere spanning en eigenaren hebben de mogelijkheid hun motorfiets sneller dan ooit tevoren op te laden. Iedere Zero-machine kan, wanneer gebruik wordt gemaakt van de juiste apparatuur, aan zogenoemde chademo-laadstations (chademo = charge de move) in één uur of zelfs nog korter tot 95 procent capaciteit worden opgeladen. De chademo-standaard voor snelladen wordt wereldwijd het meest gehanteerd. Wereldwijd zijn er momenteel zestienhonderd snellaadstations, waarvan zeshonderd in Europa, waarbij het de verwachting is dat er tegen het einde van dit jaar in Europa duizend bij zullen komen. Bij snelladen wordt de energie met een hoger voltage en grotere stroomsterkte in de accu gebracht. Snelladen met de chademo-stekker gebeurt met gelijkstroom, maximaal 500V en 125A.

Zero Motorcycles heeft het voornemen elektrisch motorrijden verder uit te breiden in Nederland en andere landen van Europa door het op de markt brengen van ‘geavanceerde elektrische motorfietsen met een grote actieradius’. Zero Motorcycles wil de ‘belangrijkste producent ter wereld te worden van innovatieve elektrische motorfietsen’.  Zero Motorcycles Benelux is gevestigd in Alkmaar in het hoofdkantoor van Zero Motorcycles Europa, dat onder leiding staat van de Nederlander Edwin Belonje, een man met veel ervaring in de internationale motorfietsbranche.

Machtige Motordagen in de Jaarbeurs in Utrecht: 21 februari t/m 24 februari.