Valentijnsonderzoek: Daniel Craig favoriete persoonlijke automonteur

De meeste vrouwelijke automobilisten hebben het liefst dat James Bond ster Daniel Craig hun persoonlijke monteur is. En de meeste mannen zouden bereid zijn om langs de kant van de weg te stoppen om Joanna Lumley te helpen met het wisselen van een lekke band.

Dat zijn enkele van de uitkomsten van een onderzoek dat is uitgevoerd door Micheldever Tyre Services ter gelegenheid van Valentijns Dag.

Vrouwen die deelnamen aan het onderzoek hadden duidelijk het idee dat geheimagent 007 beter aan auto’s kan sleutelen dan David Beckham die als tweede eindigde in het onderzoek. Popster Justin Bieber werd als zeer onervaren beschouwd want slechts 1% van de dames vond dat hij wel de motorkap mocht openen.

Het idee dat mannen nog galant en ridderlijk zouden zijn wordt de grond ingeboord door dit onderzoek want bijna 50% van de mannen zei dat ze niet zouden stoppen als ze een vrouw in paniek langs de kant van de weg zouden zien staan met een leuke band. Hoewel 185 toch op de rem zou trappen om Joanna Lumley te helpen en 12% zouden naar de krik grijpen om Cheryl Cole weer op weg te helpen. Slechts 3% zou stoppen om zangeres Adele van dienst te zijn.

De vraag aan de dames luidde: Tot uw verrassing is de vaste monteur van uw garage op Valentijns Dag vervangen door een beroemd persoon. Aan welke BW’er (Bekende Wereldburger) zou u de voorkeur geven om aan uw auto te sleutelen?

1.            Daniel Craig 51%

2.            David Beckham 28%

3.            Paul McCartney 12%

4.            Simon Cowell 9%

5.            Justin Bieber 1%

En de vraag aan de mannen: Als u een vrouw langs de kant van de weg zag die probeert aan band te wisselen, zou u dan stoppen?

Hiervan zou 49% niet stoppen; de overige 51% geeft de voorkeur aan:

1.            Joanna Lumley 18%

2.            Cheryl Cole 12%

3.            Jessica Ennis 9%

4.            Keira Knightley 8%

5.            Adele 3%

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Duidelijk een Brits onderzoek. Hoeveel mensen weten buiten de UK wie Joanna Lumley en Jessica Ennis zijn?

Geplaatst door: daw op
Valentijnsonderzoek: Daniel Craig favoriete persoonlijke automonteur - Automobielmanagement.nl

Valentijnsonderzoek: Daniel Craig favoriete persoonlijke automonteur

De meeste vrouwelijke automobilisten hebben het liefst dat James Bond ster Daniel Craig hun persoonlijke monteur is. En de meeste mannen zouden bereid zijn om langs de kant van de weg te stoppen om Joanna Lumley te helpen met het wisselen van een lekke band.

Dat zijn enkele van de uitkomsten van een onderzoek dat is uitgevoerd door Micheldever Tyre Services ter gelegenheid van Valentijns Dag.

Vrouwen die deelnamen aan het onderzoek hadden duidelijk het idee dat geheimagent 007 beter aan auto’s kan sleutelen dan David Beckham die als tweede eindigde in het onderzoek. Popster Justin Bieber werd als zeer onervaren beschouwd want slechts 1% van de dames vond dat hij wel de motorkap mocht openen.

Het idee dat mannen nog galant en ridderlijk zouden zijn wordt de grond ingeboord door dit onderzoek want bijna 50% van de mannen zei dat ze niet zouden stoppen als ze een vrouw in paniek langs de kant van de weg zouden zien staan met een leuke band. Hoewel 185 toch op de rem zou trappen om Joanna Lumley te helpen en 12% zouden naar de krik grijpen om Cheryl Cole weer op weg te helpen. Slechts 3% zou stoppen om zangeres Adele van dienst te zijn.

De vraag aan de dames luidde: Tot uw verrassing is de vaste monteur van uw garage op Valentijns Dag vervangen door een beroemd persoon. Aan welke BW’er (Bekende Wereldburger) zou u de voorkeur geven om aan uw auto te sleutelen?

1.            Daniel Craig 51%

2.            David Beckham 28%

3.            Paul McCartney 12%

4.            Simon Cowell 9%

5.            Justin Bieber 1%

En de vraag aan de mannen: Als u een vrouw langs de kant van de weg zag die probeert aan band te wisselen, zou u dan stoppen?

Hiervan zou 49% niet stoppen; de overige 51% geeft de voorkeur aan:

1.            Joanna Lumley 18%

2.            Cheryl Cole 12%

3.            Jessica Ennis 9%

4.            Keira Knightley 8%

5.            Adele 3%

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Duidelijk een Brits onderzoek. Hoeveel mensen weten buiten de UK wie Joanna Lumley en Jessica Ennis zijn?

Geplaatst door: daw op