Kookworkshops succesvol voor klantenbinding Audi

Audi Nederland heeft succes met de culinaire masterclasses die in samenwerking met Les Patrons Cuisiniers (LPC) speciaal voor Audi-rijders worden georganiseerd.

Al zo’n twintig jaar ondersteunt Audi de koksclub en gebruikt de samenwerking voor speciale acties en menu’s voor Audi-relaties – en  sinds 2009 ook voor culinaire kookworkshops. Gemiddeld tien keer per jaar vindt een masterclass plaats voor maximaal twaalf Audi-rijders in Huis de Salentein, bekend als het voormalige hoofdkantoor van Pon Holdings in Nijkerk. Het statige zeventiende eeuwse landhuis is in 2009 gerenoveerd en speciaal ingericht met faciliteiten voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Zo is het bijvoorbeeld een geliefde trouwlocatie.

Meindert Pon heeft naast het hoofdgebouw een woning terwijl op het landgoed van tachtig hectare, dat hij ruim dertig jaar geleden verwierf, honderdvijftig Black Angus runderen grazen. Die veestapel vormt een band met niet minder dan honderdduizend runderen op het landerijen van Meindert in Zuid-Amerika, waar hij bovendien in  Argentinië het wijnmerk Salentein heeft opgericht. De Argentijnse sfeer is overigens door het gehele huis waarneembaar.

In de fraaie en luxueus geoutilleerde eetkeuken van Huis de Salentein kunnen Audi-rijders deelnemen aan kookworkshops, ofwel aan culinaire masterclasses. Daarbij assisteren de vaste chef en een medewerker van het huis de Patron, die voor die bepaalde avond naar Salentein is gekomen voor het geven van de Masterclass. Audi-rijders kunnen deelnemen vanaf 75 euro per persoon, afhankelijk van het aantal sterren van de Patron, maar voor dit bedrag kookt een chef die geen ster heeft. Heeft hij of zij er één, dan bedragen de kosten honderd euro en een chef met twee sterren kost 135 euro per persoon. Tijdens de kookworkshops worden  vanzelfsprekend ook de Argentijnse Salentein-wijnen gepresenteerd. Voor automobilisten die een glaasje willen drinken, biedt Audi tegen betaling een haal- en brengservice. De Audi Masterclasses duren van 18.00 tot circa 23.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kookworkshops succesvol voor klantenbinding Audi - Automobielmanagement.nl

Kookworkshops succesvol voor klantenbinding Audi

Audi Nederland heeft succes met de culinaire masterclasses die in samenwerking met Les Patrons Cuisiniers (LPC) speciaal voor Audi-rijders worden georganiseerd.

Al zo’n twintig jaar ondersteunt Audi de koksclub en gebruikt de samenwerking voor speciale acties en menu’s voor Audi-relaties – en  sinds 2009 ook voor culinaire kookworkshops. Gemiddeld tien keer per jaar vindt een masterclass plaats voor maximaal twaalf Audi-rijders in Huis de Salentein, bekend als het voormalige hoofdkantoor van Pon Holdings in Nijkerk. Het statige zeventiende eeuwse landhuis is in 2009 gerenoveerd en speciaal ingericht met faciliteiten voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Zo is het bijvoorbeeld een geliefde trouwlocatie.

Meindert Pon heeft naast het hoofdgebouw een woning terwijl op het landgoed van tachtig hectare, dat hij ruim dertig jaar geleden verwierf, honderdvijftig Black Angus runderen grazen. Die veestapel vormt een band met niet minder dan honderdduizend runderen op het landerijen van Meindert in Zuid-Amerika, waar hij bovendien in  Argentinië het wijnmerk Salentein heeft opgericht. De Argentijnse sfeer is overigens door het gehele huis waarneembaar.

In de fraaie en luxueus geoutilleerde eetkeuken van Huis de Salentein kunnen Audi-rijders deelnemen aan kookworkshops, ofwel aan culinaire masterclasses. Daarbij assisteren de vaste chef en een medewerker van het huis de Patron, die voor die bepaalde avond naar Salentein is gekomen voor het geven van de Masterclass. Audi-rijders kunnen deelnemen vanaf 75 euro per persoon, afhankelijk van het aantal sterren van de Patron, maar voor dit bedrag kookt een chef die geen ster heeft. Heeft hij of zij er één, dan bedragen de kosten honderd euro en een chef met twee sterren kost 135 euro per persoon. Tijdens de kookworkshops worden  vanzelfsprekend ook de Argentijnse Salentein-wijnen gepresenteerd. Voor automobilisten die een glaasje willen drinken, biedt Audi tegen betaling een haal- en brengservice. De Audi Masterclasses duren van 18.00 tot circa 23.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding