Honda geeft technische workshops op Libelle Zomerweek

Honda Nederland heeft tijdens de Libelle Zomerweek de Civic onder de aandacht gebracht van de vooral vrouwelijke bezoekers omdat die auto vorig jaar werd verkozen tot Women’s World Car of the Year in de economy klasse. En de dames kregen workshops in Basisvaardigheden Auto.

Honda organiseerde enkele malen per dag een speciale ‘Ladies Workshop Basisvaardigheden Auto’ waaraan 426 dames (en één heer) hebben deelgenomen en ziet met genoegen terug op een ‘geslaagd evenement’. Met twee auto’s en twee instructeurs werden de deelnemers wegwijs gemaakt over wat er onder de motorkap gedaan kan/moet worden, zoals het bijvullen van ruitensproeiervloeistof, controleren van koelvloeistof en het peilen van de motorolie. Ook oefenden de dames en die ene heer met het wisselen van een wiel. De Zomerweek was ook dit jaar weer populair ondanks het overwegend koude en natte weer. Ruim 78 duizend bezoekers waren in de week van 13 t/m 19 mei naar het Almeerder strand gekomen, dus ongeveer een half procent van hen deed mee aan de workshop.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Honda geeft technische workshops op Libelle Zomerweek - Automobielmanagement.nl

Honda geeft technische workshops op Libelle Zomerweek

Honda Nederland heeft tijdens de Libelle Zomerweek de Civic onder de aandacht gebracht van de vooral vrouwelijke bezoekers omdat die auto vorig jaar werd verkozen tot Women’s World Car of the Year in de economy klasse. En de dames kregen workshops in Basisvaardigheden Auto.

Honda organiseerde enkele malen per dag een speciale ‘Ladies Workshop Basisvaardigheden Auto’ waaraan 426 dames (en één heer) hebben deelgenomen en ziet met genoegen terug op een ‘geslaagd evenement’. Met twee auto’s en twee instructeurs werden de deelnemers wegwijs gemaakt over wat er onder de motorkap gedaan kan/moet worden, zoals het bijvullen van ruitensproeiervloeistof, controleren van koelvloeistof en het peilen van de motorolie. Ook oefenden de dames en die ene heer met het wisselen van een wiel. De Zomerweek was ook dit jaar weer populair ondanks het overwegend koude en natte weer. Ruim 78 duizend bezoekers waren in de week van 13 t/m 19 mei naar het Almeerder strand gekomen, dus ongeveer een half procent van hen deed mee aan de workshop.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding