Kijkdoos van Porsche werkplaats

Ter ere van het 50-jarige jubileum van de 911 introduceert Porsche voor de jongste fans de werkplaatskijkdoos. Jonge knutselaars maken daarmee tijdelijk kans op een echte Porsche trapauto.

De Porsche 911 heeft ook veel jonge fans en voor hen heeft Porsche op de eigen site al een tijdje een speciale Kids Corner ingericht. Hier vinden de jeugdige liefhebbers bijvoorbeeld een 911-bouwplaat en een complete spreekbeurt. Ter ere van het 50-jarige jubileum van de 911 én met het oog op een lange vakantieperiode presenteert Porsche nu de werkplaatskijkdoos. Dit is een gratis te downloaden doe-het-zelf-pakket waarmee kinderen een prachtige kijkdoos kunnen maken. De ingrediënten zijn een nieuwe Porsche 911 en alle bijzondere gereedschappen en benodigdheden waarmee die auto tot in de puntjes is te onderhouden. Uiteraard zijn ook jonge, zeer vakkundige monteurs inbegrepen. Het enige wat verder nog nodig is: een schoenendoos, kleurpotloden/stiften, een schaar, lijm en doorzichtig papier. Alles bij elkaar is dit goed voor uren creatief speelplezier.

Tot en met 14 oktober aanstaande is het mogelijk een foto van de Porsche werkplaats kijkdoos in te sturen via info@porsche.nl. Een deskundige jury buigt zich over alle inzendingen en beloont de allermooiste met een originele Porsche Go-Kart trapauto ter waarde van 750 euro. (www.porsche.nl/kids).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kijkdoos van Porsche werkplaats - Automobielmanagement.nl

Kijkdoos van Porsche werkplaats

Ter ere van het 50-jarige jubileum van de 911 introduceert Porsche voor de jongste fans de werkplaatskijkdoos. Jonge knutselaars maken daarmee tijdelijk kans op een echte Porsche trapauto.

De Porsche 911 heeft ook veel jonge fans en voor hen heeft Porsche op de eigen site al een tijdje een speciale Kids Corner ingericht. Hier vinden de jeugdige liefhebbers bijvoorbeeld een 911-bouwplaat en een complete spreekbeurt. Ter ere van het 50-jarige jubileum van de 911 én met het oog op een lange vakantieperiode presenteert Porsche nu de werkplaatskijkdoos. Dit is een gratis te downloaden doe-het-zelf-pakket waarmee kinderen een prachtige kijkdoos kunnen maken. De ingrediënten zijn een nieuwe Porsche 911 en alle bijzondere gereedschappen en benodigdheden waarmee die auto tot in de puntjes is te onderhouden. Uiteraard zijn ook jonge, zeer vakkundige monteurs inbegrepen. Het enige wat verder nog nodig is: een schoenendoos, kleurpotloden/stiften, een schaar, lijm en doorzichtig papier. Alles bij elkaar is dit goed voor uren creatief speelplezier.

Tot en met 14 oktober aanstaande is het mogelijk een foto van de Porsche werkplaats kijkdoos in te sturen via info@porsche.nl. Een deskundige jury buigt zich over alle inzendingen en beloont de allermooiste met een originele Porsche Go-Kart trapauto ter waarde van 750 euro. (www.porsche.nl/kids).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding