Grand European van 150 klassieke Cadillacs in Randstad

De Cadillac Club Nederland organiseert deze week The Grand European, een tweejaarlijks evenement voor Cadillac Clubs uit de gehele wereld. De GE 2013 vindt plaats van 28 augustus tot en met 1 september in de driehoek Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

"Wij verwachten ruim honderdvijftig  vaak unieke en in ieder geval indrukwekkende klassieke Caddilacs uit heel Europa en zelfs uit Amerika," zegt Koen Ongkiehong, voorzitter van de Cadillac Club Nederland. "Ons evenement wordt gesteund door de Nederlandse Cadillac-dealers en het Europese Cadillac-hoofdkantoor. We hopen veel liefhebbers van klassieke en opvallende auto’s tijdens één van de evenementen te mogen begroeten." Details over het meerdaagse programma, met tijden en locaties, zijn te vinden op www.cadillacclub.nl/GE2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Grand European van 150 klassieke Cadillacs in Randstad - Automobielmanagement.nl

Grand European van 150 klassieke Cadillacs in Randstad

De Cadillac Club Nederland organiseert deze week The Grand European, een tweejaarlijks evenement voor Cadillac Clubs uit de gehele wereld. De GE 2013 vindt plaats van 28 augustus tot en met 1 september in de driehoek Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

"Wij verwachten ruim honderdvijftig  vaak unieke en in ieder geval indrukwekkende klassieke Caddilacs uit heel Europa en zelfs uit Amerika," zegt Koen Ongkiehong, voorzitter van de Cadillac Club Nederland. "Ons evenement wordt gesteund door de Nederlandse Cadillac-dealers en het Europese Cadillac-hoofdkantoor. We hopen veel liefhebbers van klassieke en opvallende auto’s tijdens één van de evenementen te mogen begroeten." Details over het meerdaagse programma, met tijden en locaties, zijn te vinden op www.cadillacclub.nl/GE2013.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding