Hollywood-acteur Dempsey wordt Le Mans-coureur

Hollywood-acteur Patrick Dempsey (onder meer bekend van Grey’s Anatomy) wilde zijn hele leven eigenlijk coureur worden. Nu brengt hij zijn droom in praktijk door zich voor te bereiden op de ultieme wegwedstrijd, namelijk de 24 uur van Le Mans. Discovery maakte er een vierdelige documentaire van.

Dempsey treedt daarmee in de voetsporen van de legendarische acteurs Paul Newman, Steve McQueen en James Garner die ook hun acteerprestaties combineerden met een carrière op de racebaan. Niet alleen training en het rijden van wedstrijden vergen tijd en inspanning, ook zijn Dempsey en zijn team voortdurend bezig financiers te vinden voor zijn kostbare onderneming. In een vierdelige documentaire volgt Discovery hoe de coureur-acteur zich in vijftien maanden klaarstoomt voor het grote werk. Hij komt niet alleen om mee te doen, maar denkt ook een kans te maken op de overwinning.

Patrick Dempsey: From Actor To Racer is vanaf zaterdag 12 oktober om 21:00 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HD.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hollywood-acteur Dempsey wordt Le Mans-coureur - Automobielmanagement.nl

Hollywood-acteur Dempsey wordt Le Mans-coureur

Hollywood-acteur Patrick Dempsey (onder meer bekend van Grey’s Anatomy) wilde zijn hele leven eigenlijk coureur worden. Nu brengt hij zijn droom in praktijk door zich voor te bereiden op de ultieme wegwedstrijd, namelijk de 24 uur van Le Mans. Discovery maakte er een vierdelige documentaire van.

Dempsey treedt daarmee in de voetsporen van de legendarische acteurs Paul Newman, Steve McQueen en James Garner die ook hun acteerprestaties combineerden met een carrière op de racebaan. Niet alleen training en het rijden van wedstrijden vergen tijd en inspanning, ook zijn Dempsey en zijn team voortdurend bezig financiers te vinden voor zijn kostbare onderneming. In een vierdelige documentaire volgt Discovery hoe de coureur-acteur zich in vijftien maanden klaarstoomt voor het grote werk. Hij komt niet alleen om mee te doen, maar denkt ook een kans te maken op de overwinning.

Patrick Dempsey: From Actor To Racer is vanaf zaterdag 12 oktober om 21:00 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HD.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding