smart online bestellen

smart heeft de website mijnsmart.nl vernieuwd. Vanaf nu is het mogelijk om de smart ebike online aan te schaffen.

Daarnaast is het productgamma van de smart fortwo verder uitgebreid en zijn er meerdere individualiseringsopties mogelijk die via de car configurator eenvoudig te bekijken zijn.

"De smart webshop is zó ontworpen dat de klant in een aantal simpele stappen een smart kan samenstellen en bestellen. De klant kiest een fortwo of ebike, selecteert kopen, financieren of – in het geval van de smart fortwo – leasen en gaat naar de winkelmand. Van daaruit volgt een aantal stappen voor de bestelgegevens, keuze voor ophalen bij een dealer of thuis afleveren, controle van de bestelling en een eventuele betaling via internetbankieren. We hebben de webshop zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat de "smart fun" al bij het samenstellen van de auto of ebike begint. En de eerste smart ebike is inmiddels al via de website verkocht en door één van onze dealers afgeleverd!" aldus Catharina Wagner, Product Marketeer smart van Mercedes-Benz Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

smart online bestellen - Automobielmanagement.nl

smart online bestellen

smart heeft de website mijnsmart.nl vernieuwd. Vanaf nu is het mogelijk om de smart ebike online aan te schaffen.

Daarnaast is het productgamma van de smart fortwo verder uitgebreid en zijn er meerdere individualiseringsopties mogelijk die via de car configurator eenvoudig te bekijken zijn.

"De smart webshop is zó ontworpen dat de klant in een aantal simpele stappen een smart kan samenstellen en bestellen. De klant kiest een fortwo of ebike, selecteert kopen, financieren of – in het geval van de smart fortwo – leasen en gaat naar de winkelmand. Van daaruit volgt een aantal stappen voor de bestelgegevens, keuze voor ophalen bij een dealer of thuis afleveren, controle van de bestelling en een eventuele betaling via internetbankieren. We hebben de webshop zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat de "smart fun" al bij het samenstellen van de auto of ebike begint. En de eerste smart ebike is inmiddels al via de website verkocht en door één van onze dealers afgeleverd!" aldus Catharina Wagner, Product Marketeer smart van Mercedes-Benz Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding