Ex-Kroymans baas de Vries bij KRO De reünie (filmpje)

Milco de Vries verliet eind 2008 Kroymans Corporation in Hilversum. Hij was toen Operationeel directeur (COO), en lid van de raad van bestuur. Afgelopen zondag werd bij televisieprogramma De reünie duidelijk wat de nieuwe roeping van de Vries is: politieagent worden.

Destijds was het verhaal van de Vries dat door de afnemende schaalgrootte, en de tikken die de automotive kreeg, de holdingstructuur van Kroymans te groot geworden was. Het sluiten en afstoten van verschillende retailbedrijven binnen de organisatie zorgden ervoor dat de Vries zijn functie neerlegde. Voordat de Vries bij Kroymans terecht kwam werkte hij voor Kia, en was daar onder meer verantwoordelijk voor het grote succes ervan in Nederland.

In KRO’s De reünie, waarin zestien leerlingen van mavo-3 uit 1976 van het Berlingh College uit Beverwijk, vertelt hij dat hij de ‘oppervlakkige’ wereld van de marketing zat was. De Vries zit nu in de schoolbanken om politieagent te worden. Zijn beweegredenen daartoe, en mooie anekdotes uit de Kroymans-jaren ziet u in onderstaande aflevering. Kijk vanaf 27 min 35 seconden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Milco,

Proficiat met deze carrièrestap. Je gaat ook hier ongetwijfeld weer een daverend succes van maken.

Geplaatst door: Frits K. op

Respect voor Milco de Vries. Succes met de nieuwe levensinhoud!

Geplaatst door: Robin M. op
Ex-Kroymans baas de Vries bij KRO De reünie (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Ex-Kroymans baas de Vries bij KRO De reünie (filmpje)

Milco de Vries verliet eind 2008 Kroymans Corporation in Hilversum. Hij was toen Operationeel directeur (COO), en lid van de raad van bestuur. Afgelopen zondag werd bij televisieprogramma De reünie duidelijk wat de nieuwe roeping van de Vries is: politieagent worden.

Destijds was het verhaal van de Vries dat door de afnemende schaalgrootte, en de tikken die de automotive kreeg, de holdingstructuur van Kroymans te groot geworden was. Het sluiten en afstoten van verschillende retailbedrijven binnen de organisatie zorgden ervoor dat de Vries zijn functie neerlegde. Voordat de Vries bij Kroymans terecht kwam werkte hij voor Kia, en was daar onder meer verantwoordelijk voor het grote succes ervan in Nederland.

In KRO’s De reünie, waarin zestien leerlingen van mavo-3 uit 1976 van het Berlingh College uit Beverwijk, vertelt hij dat hij de ‘oppervlakkige’ wereld van de marketing zat was. De Vries zit nu in de schoolbanken om politieagent te worden. Zijn beweegredenen daartoe, en mooie anekdotes uit de Kroymans-jaren ziet u in onderstaande aflevering. Kijk vanaf 27 min 35 seconden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Beste Milco,

Proficiat met deze carrièrestap. Je gaat ook hier ongetwijfeld weer een daverend succes van maken.

Geplaatst door: Frits K. op

Respect voor Milco de Vries. Succes met de nieuwe levensinhoud!

Geplaatst door: Robin M. op