Concours d’élégance Paleis het Loo op 21 en 22 juni 2014

Classic events, organisator van het Concours d’élégance Paleis het Loo, heeft de datum voor het mooiste klassieke autofeest van Nederland bekend gemaakt. Het evenement zal volgend jaar op 21 en 22 juni worden gehouden in de tuinen van Paleis het Loo.

De 11e editie van het Concours d’élégance Paleis het Loo heeft alles in zich om die van 2012 te overtreffen. Nieuw en werkelijk uniek is dat de ‘basse-cour’, het plein voor het paleis, mag worden gebruikt. Organisator Jan-Peter Nijmeijers van Classic Events: "Dankzij de nieuwe locatie wint het evenement aan prestige en kunnen we de deelnemers aan het internationale concours op een nog passendere plek presenteren en jureren." 

Voor de editie van 2014 heeft een aantal aansprekende merken inmiddels aangegeven van de partij te zullen zijn. Maserati viert zijn 100 jarig bestaan in Apeldoorn en Renault wil er zijn rijke verleden onder de aandacht brengen. Daarnaast zullen ook Glasgarage en Vredestein hun opwachting maken. De verwachting is dat meer topmerken het concours zullen kiezen om hun unieke modellen aan het autominnende publiek te tonen. 

De organisatie heeft al bijzondere auto’s weten op te sporen, stuk voor stuk klassiekers die niet eerder op het concours te zien zijn geweest. Zo komt er een Renault 40CV en neemt Maserati eveneens een aantal bijzonderheden mee. Ook de klasse van de Etceterini’s – de kleine Italiaanse carrosseriebouwers – belooft meer dan de moeite waard te worden. Verder zal er veel aandacht zijn voor Bentley en thema’s als Special Coachwork, de Gentleman Sportscars en mooi en glimmend koper in de Edwardian-klasse. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

leuke show.
maar 30 EURO entree.
moe nie gekker worden!!!!!!

Geplaatst door: wilfred op
Concours d’élégance Paleis het Loo op 21 en 22 juni 2014 - Automobielmanagement.nl

Concours d’élégance Paleis het Loo op 21 en 22 juni 2014

Classic events, organisator van het Concours d’élégance Paleis het Loo, heeft de datum voor het mooiste klassieke autofeest van Nederland bekend gemaakt. Het evenement zal volgend jaar op 21 en 22 juni worden gehouden in de tuinen van Paleis het Loo.

De 11e editie van het Concours d’élégance Paleis het Loo heeft alles in zich om die van 2012 te overtreffen. Nieuw en werkelijk uniek is dat de ‘basse-cour’, het plein voor het paleis, mag worden gebruikt. Organisator Jan-Peter Nijmeijers van Classic Events: "Dankzij de nieuwe locatie wint het evenement aan prestige en kunnen we de deelnemers aan het internationale concours op een nog passendere plek presenteren en jureren." 

Voor de editie van 2014 heeft een aantal aansprekende merken inmiddels aangegeven van de partij te zullen zijn. Maserati viert zijn 100 jarig bestaan in Apeldoorn en Renault wil er zijn rijke verleden onder de aandacht brengen. Daarnaast zullen ook Glasgarage en Vredestein hun opwachting maken. De verwachting is dat meer topmerken het concours zullen kiezen om hun unieke modellen aan het autominnende publiek te tonen. 

De organisatie heeft al bijzondere auto’s weten op te sporen, stuk voor stuk klassiekers die niet eerder op het concours te zien zijn geweest. Zo komt er een Renault 40CV en neemt Maserati eveneens een aantal bijzonderheden mee. Ook de klasse van de Etceterini’s – de kleine Italiaanse carrosseriebouwers – belooft meer dan de moeite waard te worden. Verder zal er veel aandacht zijn voor Bentley en thema’s als Special Coachwork, de Gentleman Sportscars en mooi en glimmend koper in de Edwardian-klasse. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

leuke show.
maar 30 EURO entree.
moe nie gekker worden!!!!!!

Geplaatst door: wilfred op