Luc van Bussel roept op tot donatie Giro 555

Luc van Bussel trad gisteren op als dagvoorzitter van het Driving Business Aftermarket Event van AM in Putten. Hij zei zijn gage voor die dag te zullen overmaken op Giro 555 ten behoeve van de slachtoffers op de Filipijnen.

Van Bussel, tot voor kort de ceo van de Alwaysbemobile Company, was door Automobiel Management ingehuurd om het Driving Business Aftermarket Event te leiden. Bij de afsluiting verklaarde hij zijn gage voor de dag te zullen doneren aan Giro 555 en riep hij de congresgangers op allemaal vijf of tien euro over maken zodat ‘er dan al een donatie van vijfduizend euro’ gedaan zou worden. Dit in het kader van medemenselijkheid en het krijgen van een ‘goed gevoel’ om het event, die niet uitsluitend een positief toekomstbeeld schetste, af te sluiten.           

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Luc van Bussel roept op tot donatie Giro 555 - Automobielmanagement.nl

Luc van Bussel roept op tot donatie Giro 555

Luc van Bussel trad gisteren op als dagvoorzitter van het Driving Business Aftermarket Event van AM in Putten. Hij zei zijn gage voor die dag te zullen overmaken op Giro 555 ten behoeve van de slachtoffers op de Filipijnen.

Van Bussel, tot voor kort de ceo van de Alwaysbemobile Company, was door Automobiel Management ingehuurd om het Driving Business Aftermarket Event te leiden. Bij de afsluiting verklaarde hij zijn gage voor de dag te zullen doneren aan Giro 555 en riep hij de congresgangers op allemaal vijf of tien euro over maken zodat ‘er dan al een donatie van vijfduizend euro’ gedaan zou worden. Dit in het kader van medemenselijkheid en het krijgen van een ‘goed gevoel’ om het event, die niet uitsluitend een positief toekomstbeeld schetste, af te sluiten.           

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding