Louwman Museum ontvangt International Historic Motoring Award 2013

Het Louwman Museum in Den Haag is door de jury van de International Historic Motoring Awards unaniem verkozen tot Museum of the Year.

Dat gebeurde tijdens een galadiner in het Londense Renaissance St Pancras Hotel. De internationale jury bestond uit zeventien experts op het gebied van musea, (klassieke) auto-evenementen, auto-ontwerpers en oud-coureurs. De uitreiking vond voor de derde keer plaats. Genomineerd waren ook ditmaal personen, evenementen en bedrijven uit Europa, Azië, Verenigde Staten en Australië op het gebied van de klassieke automobiel.

De Awards worden jaarlijks uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder Car of the Year, Restoration of the Year en Motorsport Event of the Year. Daarnaast is er een categorie voor Museum of the Year. Genomineerd naast ‘ons’ winnende Louwman Museum waren ook het Blackhawk Automotive Museum (USA), LeMay – America’s Car Museum, Museo Nicolis (I), Mullin Automotive Museum en het Mercedes-Benz Museum (D).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Zeer terecht deze grote onderscheiding voor het Louwman Museum. Van harte gefeliciteerd.
Geert Vermeer, DAF Museum

Geplaatst door: Geert Vermeer op

Hear, hear,

Geplaatst door: André Rodenburg op
Louwman Museum ontvangt International Historic Motoring Award 2013 - Automobielmanagement.nl

Louwman Museum ontvangt International Historic Motoring Award 2013

Het Louwman Museum in Den Haag is door de jury van de International Historic Motoring Awards unaniem verkozen tot Museum of the Year.

Dat gebeurde tijdens een galadiner in het Londense Renaissance St Pancras Hotel. De internationale jury bestond uit zeventien experts op het gebied van musea, (klassieke) auto-evenementen, auto-ontwerpers en oud-coureurs. De uitreiking vond voor de derde keer plaats. Genomineerd waren ook ditmaal personen, evenementen en bedrijven uit Europa, Azië, Verenigde Staten en Australië op het gebied van de klassieke automobiel.

De Awards worden jaarlijks uitgereikt in verschillende categorieën, waaronder Car of the Year, Restoration of the Year en Motorsport Event of the Year. Daarnaast is er een categorie voor Museum of the Year. Genomineerd naast ‘ons’ winnende Louwman Museum waren ook het Blackhawk Automotive Museum (USA), LeMay – America’s Car Museum, Museo Nicolis (I), Mullin Automotive Museum en het Mercedes-Benz Museum (D).

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Zeer terecht deze grote onderscheiding voor het Louwman Museum. Van harte gefeliciteerd.
Geert Vermeer, DAF Museum

Geplaatst door: Geert Vermeer op

Hear, hear,

Geplaatst door: André Rodenburg op