Verlengde Audi A8 voor Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander heeft een nieuwe dienstauto. Sinds deze week wordt het staatshoofd vervoerd in een verlengde Audi A8, meldt de NOS-site. Met zes ton euro ongetwijfeld de duurste uit de vorstelijke stallen.

Het blad Vorsten weet dat de Audi in Nederland is aangepast aan de wensen van de koning. De wagen is 45 centimeter verlengd en voorzien van alle gemakken. Zo is er een koelkastje, een televisie en draadloos internet aan boord. De stoelen zijn bekleed met lamsleer, schrijft Vorsten. De auto, is net als alle andere hofauto’s, gespoten in een speciale kleur donkerblauw.  

Autoblog.nl weet dat de 6.3-liter motor een vermogen van 500 paardenkrachten levert. Volgens dit blog hangt er een prijskaartje van ruim 597 duizend euro aan de gepantserde auto. Tot nu werd de vorst vervoerd in een verlengde Volvo S80.  Beatrix reed jarenlang in een verlengde Ford Scorpio. Volvo domineert al tien jaar het wagenpark van de Oranjes. Zo werd er voor de inhuldiging vorig jaar een hele vloot van het merk ingezet. Inmiddels rijden er ongeveer dertig auto’s uit de hofhouding van het Koninklijk Huis met de befaamde AA-nummerborden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Interesseert ons geen reet : wie betaalt die rotkul dan !!!?? uit zijn eigen zak zeker niet !

Geplaatst door: JP op
Verlengde Audi A8 voor Willem-Alexander - Automobielmanagement.nl

Verlengde Audi A8 voor Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander heeft een nieuwe dienstauto. Sinds deze week wordt het staatshoofd vervoerd in een verlengde Audi A8, meldt de NOS-site. Met zes ton euro ongetwijfeld de duurste uit de vorstelijke stallen.

Het blad Vorsten weet dat de Audi in Nederland is aangepast aan de wensen van de koning. De wagen is 45 centimeter verlengd en voorzien van alle gemakken. Zo is er een koelkastje, een televisie en draadloos internet aan boord. De stoelen zijn bekleed met lamsleer, schrijft Vorsten. De auto, is net als alle andere hofauto’s, gespoten in een speciale kleur donkerblauw.  

Autoblog.nl weet dat de 6.3-liter motor een vermogen van 500 paardenkrachten levert. Volgens dit blog hangt er een prijskaartje van ruim 597 duizend euro aan de gepantserde auto. Tot nu werd de vorst vervoerd in een verlengde Volvo S80.  Beatrix reed jarenlang in een verlengde Ford Scorpio. Volvo domineert al tien jaar het wagenpark van de Oranjes. Zo werd er voor de inhuldiging vorig jaar een hele vloot van het merk ingezet. Inmiddels rijden er ongeveer dertig auto’s uit de hofhouding van het Koninklijk Huis met de befaamde AA-nummerborden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Interesseert ons geen reet : wie betaalt die rotkul dan !!!?? uit zijn eigen zak zeker niet !

Geplaatst door: JP op