Beste 1 april grap van Autoveiling.nl

Ieder jaar krijgt de redactie een aantal doorzichtige en ondoorzichtige 1 april-grappen binnen. De meest ondoorzichtige dit jaar was ongetwijfeld die van Autoveiling.nl. Zij hadden een zogenaamde Auto Röntgen App ontwikkeld. Een wat?

Twijfel bij ons op de redactie, dus waagden wij er eerst een telefoontje aan. Marketeer Sander Oord van Autoveiling.nl gaf onmiddellijk toe dat het een grap was zoals wij vermoeden. "Complimenten voor jullie blad. AM is de enige die er een belletje aan waagt. Voor de rest zie ik het bericht bijna overal op de sites verschijnen." Zie de bijgevoegde fotogalerij met screendumps.

Duidelijk: de titel beste 1 april-grap gaat dit jaar naar Autoveiling.nl in Kaatsheuvel.

 Persbericht Autoveiling Nederland introduceert Auto Röntgen App.doc

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Beste 1 april grap van Autoveiling.nl - Automobielmanagement.nl

Beste 1 april grap van Autoveiling.nl

Ieder jaar krijgt de redactie een aantal doorzichtige en ondoorzichtige 1 april-grappen binnen. De meest ondoorzichtige dit jaar was ongetwijfeld die van Autoveiling.nl. Zij hadden een zogenaamde Auto Röntgen App ontwikkeld. Een wat?

Twijfel bij ons op de redactie, dus waagden wij er eerst een telefoontje aan. Marketeer Sander Oord van Autoveiling.nl gaf onmiddellijk toe dat het een grap was zoals wij vermoeden. "Complimenten voor jullie blad. AM is de enige die er een belletje aan waagt. Voor de rest zie ik het bericht bijna overal op de sites verschijnen." Zie de bijgevoegde fotogalerij met screendumps.

Duidelijk: de titel beste 1 april-grap gaat dit jaar naar Autoveiling.nl in Kaatsheuvel.

 Persbericht Autoveiling Nederland introduceert Auto Röntgen App.doc

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding