Justin Bieber krijgt Bugatti van bijna 1,5 mln dollar

Justin Bieber, de 20-jarige zanger die menig meisjeshart sneller doet slaan, heeft een Bugatti Veyron Grand Sport cadeau gekregen. Het eerste wat Bieber deed was een bericht op Instagram zetten met de mededeling ” Uncle Stunna luv. My First Bugatti #generosity.” Wie niet behoort tot de volgers van de zanger: uncle Stunna is zijn producer Birdman, die zelf bekend staat als een liefhebber van de Veyron.

Behalve om zijn optredens is Bieber regelmatig – en dan vooral negatief – in het nieuws vanwege zijn ‘ uitjes’  in dure auto’s. In januari werd hij nog gearresteerd in Miami toen hij een gehuurde Lamborghini reed met een verlopen rijbewijs en op verdenking van deelname aan een illegale straatrace tussen een Lambo en een Ferrari. Ondanks dat dit verboden is in Florida, zijn Bieber en zijn ‘concurrent’ rythm& blues zanger Sharieff hiervoor niet ten laste gelegd. Ook werd hij onlangs in Californie aangehouden omdat hij met zijn witte Ferrari een stopteken negeerde bij zijn huis om 4.30 uur ’s morgens. Hij bleek daarbij niet in het bezit van een Californisch rijbewijs.

In de garage van de zanger staan drie Ferrari’s en een Fisker Karma, die vorige week door een vriend Total-loss werd gereden.

De duizend pk sterke Veyron is één van 150 exemplare die sinds 2009 zijn gebouwd. Het lijkt erop dat de auto zelfs voor de allerrijksten der aarde enigszins over-de-top is.Bugatti moet er nog enkele tientallen van verkopen, voordat het merk het groene licht krijgt voor de bouw van een nieuw model. Na alle publiciteit rond het geschenk aan Bieber, gaat dat misschien nog lukken. (HHemmes)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Jammer, ik had mij eventueel ook wel beschikbaar willen stellen voor dit cadeau, JB rijdt de auto waarschijnlijk toch ook weer binnen de korste keren in puin.

Geplaatst door: liefhebber op

Na een week is hij het al weer zat of ligt dit exemplaar ook in puin. Er mee rijden kan hij niet.

Geplaatst door: van Zanten op
Justin Bieber krijgt Bugatti van bijna 1,5 mln dollar - Automobielmanagement.nl

Justin Bieber krijgt Bugatti van bijna 1,5 mln dollar

Justin Bieber, de 20-jarige zanger die menig meisjeshart sneller doet slaan, heeft een Bugatti Veyron Grand Sport cadeau gekregen. Het eerste wat Bieber deed was een bericht op Instagram zetten met de mededeling ” Uncle Stunna luv. My First Bugatti #generosity.” Wie niet behoort tot de volgers van de zanger: uncle Stunna is zijn producer Birdman, die zelf bekend staat als een liefhebber van de Veyron.

Behalve om zijn optredens is Bieber regelmatig – en dan vooral negatief – in het nieuws vanwege zijn ‘ uitjes’  in dure auto’s. In januari werd hij nog gearresteerd in Miami toen hij een gehuurde Lamborghini reed met een verlopen rijbewijs en op verdenking van deelname aan een illegale straatrace tussen een Lambo en een Ferrari. Ondanks dat dit verboden is in Florida, zijn Bieber en zijn ‘concurrent’ rythm& blues zanger Sharieff hiervoor niet ten laste gelegd. Ook werd hij onlangs in Californie aangehouden omdat hij met zijn witte Ferrari een stopteken negeerde bij zijn huis om 4.30 uur ’s morgens. Hij bleek daarbij niet in het bezit van een Californisch rijbewijs.

In de garage van de zanger staan drie Ferrari’s en een Fisker Karma, die vorige week door een vriend Total-loss werd gereden.

De duizend pk sterke Veyron is één van 150 exemplare die sinds 2009 zijn gebouwd. Het lijkt erop dat de auto zelfs voor de allerrijksten der aarde enigszins over-de-top is.Bugatti moet er nog enkele tientallen van verkopen, voordat het merk het groene licht krijgt voor de bouw van een nieuw model. Na alle publiciteit rond het geschenk aan Bieber, gaat dat misschien nog lukken. (HHemmes)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Jammer, ik had mij eventueel ook wel beschikbaar willen stellen voor dit cadeau, JB rijdt de auto waarschijnlijk toch ook weer binnen de korste keren in puin.

Geplaatst door: liefhebber op

Na een week is hij het al weer zat of ligt dit exemplaar ook in puin. Er mee rijden kan hij niet.

Geplaatst door: van Zanten op