Behalve om zijn optredens is Bieber regelmatig – en dan vooral negatief – in het nieuws vanwege zijn ‘ uitjes’  in dure auto’s. In januari werd hij nog gearresteerd in Miami toen hij een gehuurde Lamborghini reed met een verlopen rijbewijs en op verdenking van deelname aan een illegale straatrace tussen een Lambo en een Ferrari. Ondanks dat dit verboden is in Florida, zijn Bieber en zijn ‘concurrent’ rythm& blues zanger Sharieff hiervoor niet ten laste gelegd. Ook werd hij onlangs in Californie aangehouden omdat hij met zijn witte Ferrari een stopteken negeerde bij zijn huis om 4.30 uur ’s morgens. Hij bleek daarbij niet in het bezit van een Californisch rijbewijs.

In de garage van de zanger staan drie Ferrari’s en een Fisker Karma, die vorige week door een vriend Total-loss werd gereden.

De duizend pk sterke Veyron is één van 150 exemplare die sinds 2009 zijn gebouwd. Het lijkt erop dat de auto zelfs voor de allerrijksten der aarde enigszins over-de-top is.Bugatti moet er nog enkele tientallen van verkopen, voordat het merk het groene licht krijgt voor de bouw van een nieuw model. Na alle publiciteit rond het geschenk aan Bieber, gaat dat misschien nog lukken. (HHemmes)