Smart-tipping nu in Los Angeles gaande

Het omgooien van Smart-autootjes, die een paar geleden ook al eens regelmatig in de gracht werden gekieperd in Amsterdam, lijkt nu weer een rage te zijn in San Francisco en enkele andere Amerikaanse steden.

In San Francisco zijn inmiddels vier gevallen gemeld van wat op sociale media bekend staat als ‘SmartTipping’. Een inwoner meldde tegenover een plaatselijke radio-station: ‘’Ik zag een groep van een stuk of acht hoodies op een Smart aflopen en ‘m rustig omgooien. Ze tilden ‘m gewoon op en zetten hem neer op zijn achterkant." Op Twitter wordt SmartTipping al de ‘craze’ van deze zomer genoemd terwijl er daarnaast oproepen verschijnen om hetzelfde uit te halen in Rome en andere steden in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Smart-tipping nu in Los Angeles gaande - Automobielmanagement.nl

Smart-tipping nu in Los Angeles gaande

Het omgooien van Smart-autootjes, die een paar geleden ook al eens regelmatig in de gracht werden gekieperd in Amsterdam, lijkt nu weer een rage te zijn in San Francisco en enkele andere Amerikaanse steden.

In San Francisco zijn inmiddels vier gevallen gemeld van wat op sociale media bekend staat als ‘SmartTipping’. Een inwoner meldde tegenover een plaatselijke radio-station: ‘’Ik zag een groep van een stuk of acht hoodies op een Smart aflopen en ‘m rustig omgooien. Ze tilden ‘m gewoon op en zetten hem neer op zijn achterkant." Op Twitter wordt SmartTipping al de ‘craze’ van deze zomer genoemd terwijl er daarnaast oproepen verschijnen om hetzelfde uit te halen in Rome en andere steden in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding