Renault op Filmfestival Cannes

Renault viert tijdens het Filmfestival van Cannes de honderdste geboortedag van Charlie Chaplin met een futuristische film. Daarnaast verzorgt de fabrikant tijdens het filmfestival met meer dan tweehonderd Renaults het vervoer van alle sterren, regisseurs en organisatoren. En voor het Palais des Festivals toont Renault de nieuwe Twingo. Bovendien kan het publiek er rijden met de volledig elektrisch aangedreven Renault Twizy.

Ter gelegenheid van Charlie Chaplins honderdste geboortedag werkte Renault samen met de kleindochters van de filmlegende, Dolorès en Carmen. Het resultaat is The Innovators, een twaalf minuten durende film met een futuristisch thema. Een deel van de film is geschoten in het Technocentre van Renault in Guyancourt, waar de actrices in een Renault Twizy en de conceptauto Twin’Z reden. De soundtrack van de film is Space Oddity van David Bowie.

Renault heeft voor het Filmfestival van dit jaar het aantal voertuigen verdubbeld. Niet minder dan 210 Renaults zijn ingezet voor het vervoer van filmsterren, organisatoren en andere belangrijke gasten. De fabrikant biedt verder het publiek de gelegenheid om in een volledig elektrische Renault Twizy te rijden.

Renault maakt optimaal gebruik van de aandacht van de tweehonderdduizend bezoekers en alle aanwezige media door vier nieuwe Renault Twingo’s te tonen. Eén exemplaar daarvan heeft een prominente plaats nabij de rode loper op de trappen van het Palais des Festivals.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault op Filmfestival Cannes - Automobielmanagement.nl

Renault op Filmfestival Cannes

Renault viert tijdens het Filmfestival van Cannes de honderdste geboortedag van Charlie Chaplin met een futuristische film. Daarnaast verzorgt de fabrikant tijdens het filmfestival met meer dan tweehonderd Renaults het vervoer van alle sterren, regisseurs en organisatoren. En voor het Palais des Festivals toont Renault de nieuwe Twingo. Bovendien kan het publiek er rijden met de volledig elektrisch aangedreven Renault Twizy.

Ter gelegenheid van Charlie Chaplins honderdste geboortedag werkte Renault samen met de kleindochters van de filmlegende, Dolorès en Carmen. Het resultaat is The Innovators, een twaalf minuten durende film met een futuristisch thema. Een deel van de film is geschoten in het Technocentre van Renault in Guyancourt, waar de actrices in een Renault Twizy en de conceptauto Twin’Z reden. De soundtrack van de film is Space Oddity van David Bowie.

Renault heeft voor het Filmfestival van dit jaar het aantal voertuigen verdubbeld. Niet minder dan 210 Renaults zijn ingezet voor het vervoer van filmsterren, organisatoren en andere belangrijke gasten. De fabrikant biedt verder het publiek de gelegenheid om in een volledig elektrische Renault Twizy te rijden.

Renault maakt optimaal gebruik van de aandacht van de tweehonderdduizend bezoekers en alle aanwezige media door vier nieuwe Renault Twingo’s te tonen. Eén exemplaar daarvan heeft een prominente plaats nabij de rode loper op de trappen van het Palais des Festivals.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding