Vijftiende editie Droomrit voor het leven start zaterdag

Business school IVA Driebergen houdt zaterdag voor de vijftiende maal de zogenaamde Droomrit voor het leven. Wat begon als een eenmalig initiatief, is uitgegroeid tot een jaarliojkse traditie.

Het evenement wordt georganiseerd voor jongeren, in de leeftijd van 12 tot 21 jaar, die dagelijks met ernstige gezondheidsproblemen te maken hebben. Vijftig eigenaren van superauto’s komen bij elkaar om deze kinderen een dagje niet aan hun ziekte te laten denken, maar te laten genieten. Bouwjaar of merk is niet belangrijk; het enige wat telt is dat de desbetreffende auto exclusief is en in de ogen van de kinderen die meegaan de status van een droomauto heeft.

Dit jaar zijn vijftig kinderen via Crocokids en de Stichting Kind en Brandwond te gast. Zij hebben niet allemaal een levensbedreigende, maar wel een levensveranderende ziekte. De start en finish zijn traditiegetrouw bij business school IVA Driebergen aan de Hogesteeg. Veel toeschouwers zullen hier zaterdag 20 september om 10.00 uur aanwezig zijn. De lijst met deelnemende auto’s bevat merken als Bugatti, Aston Martin, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Cobra en Morgan.

Meer info: www.droomritvoorhetleven.nl

 

Vijftiende editie Droomrit voor het leven start zaterdag - Automobielmanagement.nl

Vijftiende editie Droomrit voor het leven start zaterdag

Business school IVA Driebergen houdt zaterdag voor de vijftiende maal de zogenaamde Droomrit voor het leven. Wat begon als een eenmalig initiatief, is uitgegroeid tot een jaarliojkse traditie.

Het evenement wordt georganiseerd voor jongeren, in de leeftijd van 12 tot 21 jaar, die dagelijks met ernstige gezondheidsproblemen te maken hebben. Vijftig eigenaren van superauto’s komen bij elkaar om deze kinderen een dagje niet aan hun ziekte te laten denken, maar te laten genieten. Bouwjaar of merk is niet belangrijk; het enige wat telt is dat de desbetreffende auto exclusief is en in de ogen van de kinderen die meegaan de status van een droomauto heeft.

Dit jaar zijn vijftig kinderen via Crocokids en de Stichting Kind en Brandwond te gast. Zij hebben niet allemaal een levensbedreigende, maar wel een levensveranderende ziekte. De start en finish zijn traditiegetrouw bij business school IVA Driebergen aan de Hogesteeg. Veel toeschouwers zullen hier zaterdag 20 september om 10.00 uur aanwezig zijn. De lijst met deelnemende auto’s bevat merken als Bugatti, Aston Martin, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Cobra en Morgan.

Meer info: www.droomritvoorhetleven.nl