Hoteleigenaar bestelt 30 Rolls-Royces tegelijk

Een schatrijke hoteleigenaar uit Hong Kong, Stephen Hung, heeft bij Rolls-Royce in één keer dertig nieuwe Phantoms gekocht.

Met de opdracht, die gisteren werd getekend bij Rolls-Royce in Goodwood, is een bedrag gemoeid van meer dan 25 miljoen euro. Hung wil de verlengde Phantoms gebruiken om gasten te vervoeren van en naar een super-de-luxe hotel in Macau dat in 2016 geopend moet worden. Daar kan een kamer wel tot honderdduizend euro per nacht kosten dus het vervoer mag dan ook een paar centen kosten, aldus Hung. Het interieur van de Rolls-Royces is ‘bespoke’,  speciaal ontworpen in nauw overleg met de opdrachtgever. Op de zetels en elders in de auto wordt het logo van het hotel, het Louis XIII, in gouddraad aangebracht. Twee van de auto’s worden nog exclusiever en krijgen ook goudomrande onderdelen in het interieur én exterieur. Eén opvallend kenmerk hebben alle auto’s gemeen: ze moeten van Hung in opvallend helder rood worden gespoten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hoteleigenaar bestelt 30 Rolls-Royces tegelijk - Automobielmanagement.nl

Hoteleigenaar bestelt 30 Rolls-Royces tegelijk

Een schatrijke hoteleigenaar uit Hong Kong, Stephen Hung, heeft bij Rolls-Royce in één keer dertig nieuwe Phantoms gekocht.

Met de opdracht, die gisteren werd getekend bij Rolls-Royce in Goodwood, is een bedrag gemoeid van meer dan 25 miljoen euro. Hung wil de verlengde Phantoms gebruiken om gasten te vervoeren van en naar een super-de-luxe hotel in Macau dat in 2016 geopend moet worden. Daar kan een kamer wel tot honderdduizend euro per nacht kosten dus het vervoer mag dan ook een paar centen kosten, aldus Hung. Het interieur van de Rolls-Royces is ‘bespoke’,  speciaal ontworpen in nauw overleg met de opdrachtgever. Op de zetels en elders in de auto wordt het logo van het hotel, het Louis XIII, in gouddraad aangebracht. Twee van de auto’s worden nog exclusiever en krijgen ook goudomrande onderdelen in het interieur én exterieur. Eén opvallend kenmerk hebben alle auto’s gemeen: ze moeten van Hung in opvallend helder rood worden gespoten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding