De megaverdieners geven de voorkeur aan hun eigen automobielen, dat wil zeggen een Porsche, Bentley, Ferrari,  Rolls Royce of Range Rover.

Chevrolet werd in april shirtsponsor van de wereldwijd bekende voetbalclub. De GM-dochter telt daar jaarlijks een kleine 60 miljoen euro voor neer. In het kader van de overeenkomst stelde Chevrolet ook 15 auto’s ter beschikking. Dat zijn geen kleine Aveo’s maar de Camaros en Corvette Stingray´s. Desalniettemin hebben de spelers er weinig belangstelling voor, uiteraard tot grote teleurstelling van het automerk dat bekende voetballers graag in haar auto´s in de media ziet verschijnen. De enige die tot nu toe wel in een Chevrolet rijdt, is manager Louis van Gaal. Hij heeft, althans volgens de Britse media, een Captiva maar die is van hem zelf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding