Van 11 t/m 13 september 2015 presenteert WTC Expo een Nederlandse klassiekerbeurs met ‘internationale uitstraling en allure’. De diversiteit in het aanbod van auto’s staat voor de organisatie voorop. Zo bestaat het aanbod klassiekers uit verschillende prijsklassen, van uiterst zeldzaam tot populair en van in nieuwstaat verkerende originelen tot in concoursstaat gerestaureerde exemplaren. Museumstukken ter expositie maar ook auto’s die zijn bedoeld voor verkoop. Voorts wordt de beurs gecompleteerd met stands met onderdelen, toebehoren, restauratiebedrijven, financiële dienstverlening, verzekeringen en taxaties. En er is plaats voor merkenclubs, verenigingen en documentatie en verzamelaars.
eursmanager Pieter Fokkema: "Klassieke auto’s zijn in trek. We zien dat klassieke auto’s uit het topsegment inmiddels een goed beleggingsobject zijn geworden maar ook auto’s die vroeger gemeengoed waren, worden gekocht door liefhebbers die het gevoel van weleer terug willen." Als het gaat om de nieuwe beurs is Fokkema duidelijk: "Classicsnl is een Nederlandse beurs maar hij krijgt internationale uitstraling en allure. Als beursorganisatie heeft WTC Expo veel ervaring met grote beurzen als de Landbouwbeurs, Boot Holland en de Caravana. Classicsnl wordt een professionele beurs met een exclusieve uitstraling."
Aan de beurs kunnen bedrijven en specialisten deelnemen die actief zijn in de verkoop, inkoop of bemiddeling van klassieke auto’s. Maar ook restauratiebedrijven, financiële dienstverleners, verzekeringsmaatschappijen en taxateurs. Voor de eerste editie rekent WTC Expo op zo’n tweehonderd standhouders.
Classicsnl wordt gehouden van 11 t/m 13 september 2015 in het WTC Expo in Leeuwarden. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding