Tot 26 januari 2015 exposeert de Borculose Jenny Geukes met haar acrylschilderijen bij The Gallery in Brummen. Jenny Geukes heeft een autokerkhof als inspiratiebron: kleurabstracties van roest, verweerdheid, afgebladderde verf en de rijkdom aan grillige vormen. Door inzoomen ontstaat een schilderij met vaak robuuste vormen en sterke kleurcontrasten.  Er wordt een heel eigen wereld van roest en afval gecreëerd, die verlatenheid, maar ook een diepte om in weg te dromen oproept. Doordat haar schilderijen geen titel krijgen, wordt de fantasie van de kijker extra in werking gezet.
De expositie loopt tot en met zaterdag 24 januari bij The Gallery Brummen. U bent van harte welkom de expositie te bezoeken. The Gallery Brummen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur (zaterdag tot 16.00 uur). De eerste zondag van de maand zijn bezoekers welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding