Dat schreef Bernie Ecclestone, de kleine grote baas van het F1-racen, een jaar of twee geleden aan Cyril Abiteboul, destijds de baas bij raceteam Caterham. De brief is vorige week uitgelekt op sociale media. Dat sluit niet voor niets prima aan bij het ongenoegen in F1-kringen rond de steeds beperktere beschikbaarheid van passen voor de pits. Ferrari-baas Maurizio Arrivabene gaf daar openlijk uiting aan tijdens de GP van Spanje in Barcelona door zich nadrukkelijk tussen het publiek op de tribunes te mengen en niet naar de pit-ruimte te gaan waar hij uiteraard wel volledig toegang toe heeft. ‘’De verdere beperkingen zijn onaanvaardbaar. Dat je een exclusief sfeertje wilt hebben, betekent nog niet dat de paddock zo goed als leeg blijft”, aldus Arrivabene.   

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding