Nieuwe Jaguar sportauto voor David Beckham

De Britse topvoetballer David Beckham heeft een fraaie auto aan zijn toch al omvangrijke collectie kunnen toevoegen. Beckham heeft van Jaguar, waarvoor hij ook reclame maakt, een Jaguar F-Type Project 7 ter waarde van 190.000 euro voor onbepaalde tijd te leen gekregen.

Van die auto (zie onderstaande afbeelding) zijn er maar 250 gemaakt om ‘m exclusief te houden. Wie er één aan wil schaffen, staat daarom vaak jarenlang op de wachtlijst en moet ook een stuk meer dan de nieuwprijs neertellen.

Geen familie-auto 

Beckham, inmiddels ‘gepensioneerd’, zal de auto met een topsnelheid van 300 kilometer per uur niet voor familiedoeleinden kunnen gebruiken want de two-seater biedt niet voldoende ruimte voor zijn vier kinderen. Gaat hij met vrouw Victoria en de kids op weg, dan kan hij altijd één van zijn Range Rovers of andere grote SUV’s klaar zetten.

F type Beckham

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Jaguar sportauto voor David Beckham - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Jaguar sportauto voor David Beckham

De Britse topvoetballer David Beckham heeft een fraaie auto aan zijn toch al omvangrijke collectie kunnen toevoegen. Beckham heeft van Jaguar, waarvoor hij ook reclame maakt, een Jaguar F-Type Project 7 ter waarde van 190.000 euro voor onbepaalde tijd te leen gekregen.

Van die auto (zie onderstaande afbeelding) zijn er maar 250 gemaakt om ‘m exclusief te houden. Wie er één aan wil schaffen, staat daarom vaak jarenlang op de wachtlijst en moet ook een stuk meer dan de nieuwprijs neertellen.

Geen familie-auto 

Beckham, inmiddels ‘gepensioneerd’, zal de auto met een topsnelheid van 300 kilometer per uur niet voor familiedoeleinden kunnen gebruiken want de two-seater biedt niet voldoende ruimte voor zijn vier kinderen. Gaat hij met vrouw Victoria en de kids op weg, dan kan hij altijd één van zijn Range Rovers of andere grote SUV’s klaar zetten.

F type Beckham

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding