Top Gear heeft team rond

Volgens de Britse krant The Sun heeft de BBC radioster Chris Evans, vooral bekend van zijn ontbijtshows en geroemd voor z’n onderhoudende interviewstijl, zijn drie medepresentatoren gekozen voor het nieuwe seizoen van Top Gear. Het zou gaan om Chris Harris, David Coulthard en Sabine Schmitz. Top Gear komt op 5 mei terug op de Britse televisie. Evans is de opvolger van Jeremy Clarkson.

Sabine is de beroemde Duitse racepilote. Zij won onder andere de 24-uurs race van de Nürburgring, David Coulthard heeft een Formule1 achtergrond en Chris Harris is al jarenlang een constante speler bij automedia op internet. Sabine dwong respect af met de manier waarop zij een BMW ringtaxi en Ford Transit over de Nürburgring stuurde. Ze werkte ook al mee aan een Duitse versie van Top Gear en versloeg Jeremy Clarkson met gemak tijdens een race op de twintig kilometer lange ring. Coulthard kwam als F1-piloot 235 keer aan de start. Met een totaal van 533 punten was hij destijds de best scorende Britse F1-coureur ooit, maar wereldkampioen werd hij nooit. Na zijn autosportcarrière werd hij verslaggever bij de BBC. Chris Harris heeft als journalist een zeer entertainende stijl en grote autokennis, maar is niet onbesproken vanwege ‘innige’ banden met sommige automerken.

Top Gear heeft team rond - Automobielmanagement.nl

Top Gear heeft team rond

Volgens de Britse krant The Sun heeft de BBC radioster Chris Evans, vooral bekend van zijn ontbijtshows en geroemd voor z’n onderhoudende interviewstijl, zijn drie medepresentatoren gekozen voor het nieuwe seizoen van Top Gear. Het zou gaan om Chris Harris, David Coulthard en Sabine Schmitz. Top Gear komt op 5 mei terug op de Britse televisie. Evans is de opvolger van Jeremy Clarkson.

Sabine is de beroemde Duitse racepilote. Zij won onder andere de 24-uurs race van de Nürburgring, David Coulthard heeft een Formule1 achtergrond en Chris Harris is al jarenlang een constante speler bij automedia op internet. Sabine dwong respect af met de manier waarop zij een BMW ringtaxi en Ford Transit over de Nürburgring stuurde. Ze werkte ook al mee aan een Duitse versie van Top Gear en versloeg Jeremy Clarkson met gemak tijdens een race op de twintig kilometer lange ring. Coulthard kwam als F1-piloot 235 keer aan de start. Met een totaal van 533 punten was hij destijds de best scorende Britse F1-coureur ooit, maar wereldkampioen werd hij nooit. Na zijn autosportcarrière werd hij verslaggever bij de BBC. Chris Harris heeft als journalist een zeer entertainende stijl en grote autokennis, maar is niet onbesproken vanwege ‘innige’ banden met sommige automerken.