Joey van Friends naar Top Gear (filmpje)

De Amerikaanse acteur Matt LeBlanc, het best bekend als de dommige Joey Tribbiani uit Friends, wordt mede-presentator van het nieuwe Top Gear.

Joey van Friends naar Top Gear

"Als een autogek en enorme fan van Top Gear ben ik ontzettend vereerd en enthousiast om mee te mogen doen in het nieuwe hoofdstuk van deze iconische show," zegt de 48-jarige LeBlanc, die twee keer bij Jeremy Clarkson is geweest als ‘star in the reasonably priced car’ en daarbij de beste rondetijd door een beroemdheid ooit heeft genoteerd.

LeBlanc is de eerste Amerikaan die de show gaat presenteren. Hij brengt gezien zijn ‘Friends’ verleden een internationaal bekend gezicht naar de show. De nieuwe hoofd presentator, de Britse radio-dj Chris Evans, is eigenlijk alleen bekend in eigen land. "Ik ben ontzettend blij dat Matt bij de show komt. Hij is net als ik al zijn leven lang een ‘petrol head’ ", zegt Evans. De BBC hoopt binnenkort bekend te maken wie het derde lid van het team wordt. Inmiddels wordt hard gewerkt aan de opnames voor de nieuwe versie van Top Gear dat in mei op de BBC-schermen moet verschijnen.

 

Joey van Friends naar Top Gear (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Joey van Friends naar Top Gear (filmpje)

De Amerikaanse acteur Matt LeBlanc, het best bekend als de dommige Joey Tribbiani uit Friends, wordt mede-presentator van het nieuwe Top Gear.

Joey van Friends naar Top Gear

"Als een autogek en enorme fan van Top Gear ben ik ontzettend vereerd en enthousiast om mee te mogen doen in het nieuwe hoofdstuk van deze iconische show," zegt de 48-jarige LeBlanc, die twee keer bij Jeremy Clarkson is geweest als ‘star in the reasonably priced car’ en daarbij de beste rondetijd door een beroemdheid ooit heeft genoteerd.

LeBlanc is de eerste Amerikaan die de show gaat presenteren. Hij brengt gezien zijn ‘Friends’ verleden een internationaal bekend gezicht naar de show. De nieuwe hoofd presentator, de Britse radio-dj Chris Evans, is eigenlijk alleen bekend in eigen land. "Ik ben ontzettend blij dat Matt bij de show komt. Hij is net als ik al zijn leven lang een ‘petrol head’ ", zegt Evans. De BBC hoopt binnenkort bekend te maken wie het derde lid van het team wordt. Inmiddels wordt hard gewerkt aan de opnames voor de nieuwe versie van Top Gear dat in mei op de BBC-schermen moet verschijnen.