Top Gear 2.0 team compleet

Het team voor de ‘nieuwe Top Gear’ is compleet.

Het team voor de ‘nieuwe Top Gear’ is compleet.

Naast hoofdpresentator Chris Evans en Matt LeBlanc (van Friends) komen straks de 67-jarige ex F1-baas Eddie Jordan, de Duitse autocoureur Sabina Schmitz, YouTube ster en car-reviewer Chris Harris en autorapper Rory Reid op het scherm. Jordan is al bekend als medepresentator van de BBC-programma’s rond F1 terwijl Schmidt tot nu toe een soort Duitse versie van Top Gear op de buis brengt.

Alle zes gaan een deel van het programma presenteren, waarmee het bekende drietal Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond dus eigenlijk ‘verdubbeld’ wordt. "Dit is een beetje van alles voor iedereen," zegt Evans zelf er dan ook over. Van dat oude team blijft overigens wel de Stig als ‘anonieme’ racer over.

Reacties

Het is TopGear 3.0. TopGear 1.0 liep tot 2001, TopGear 2.0 liep van 2002 tot 2015. De versie met Chris Evans wordt 3.0.

Geplaatst door: Ivan Kok op
Top Gear 2.0 team compleet - Automobielmanagement.nl

Top Gear 2.0 team compleet

Het team voor de ‘nieuwe Top Gear’ is compleet.

Het team voor de ‘nieuwe Top Gear’ is compleet.

Naast hoofdpresentator Chris Evans en Matt LeBlanc (van Friends) komen straks de 67-jarige ex F1-baas Eddie Jordan, de Duitse autocoureur Sabina Schmitz, YouTube ster en car-reviewer Chris Harris en autorapper Rory Reid op het scherm. Jordan is al bekend als medepresentator van de BBC-programma’s rond F1 terwijl Schmidt tot nu toe een soort Duitse versie van Top Gear op de buis brengt.

Alle zes gaan een deel van het programma presenteren, waarmee het bekende drietal Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond dus eigenlijk ‘verdubbeld’ wordt. "Dit is een beetje van alles voor iedereen," zegt Evans zelf er dan ook over. Van dat oude team blijft overigens wel de Stig als ‘anonieme’ racer over.

Reacties

Het is TopGear 3.0. TopGear 1.0 liep tot 2001, TopGear 2.0 liep van 2002 tot 2015. De versie met Chris Evans wordt 3.0.

Geplaatst door: Ivan Kok op