Marktplaats Zakelijk brengt highlights NADA Convention

Afgelopen weekeinde vond in Las Vegas de NADA-bijeenkomst van de Amerikaanse dealers plaats. Nieuweautokopen.nl en Marktplaats Zakelijk delen de laatste ontwikkelingen en de highlights met de Nederlandse branche via een webinar.

Afgelopen weekeinde vond in Las Vegas de NADA-bijeenkomst van de Amerikaanse dealers plaats.

Dit congres van de National Automobile Dealers Association is uitgegroeid tot het internationale netwerk- en kenniscongres voor autodealers. Het Nederlandse Nieuweautokopen.nl en Marktplaats Zakelijk waren erbij en brengen nu de laatste ontwikkelingen, zoals het genereren van een online lead en het opvolgen ervan naar een showroom-sale, mee terug naar Nederland.

Behalve een video met een impressie van de beurs (zie onderstaand) houdt Marktplaats Zakelijk op 11 april een webinar met daarin de highlights van de NADA. Bekijk de eerste impressie in deze video. Tijdens deze sessie wordt ook de presentatie van automotive goeroe Brian Pasch getoond en is er ruimte voor vragen en betekenis. Deelnemen is gratis en inschrijven kan via deze link.

Op 19 april houdt Marktplaats Zakelijk een Digital Car Dealer Workshop in Almere. Verschillende sprekers zullen vragen beantwoorden en een verdere verdieping geven aan de trends en hoe deze succesvol te gebruiken. Registreren voor de DCDW kan hier.

Marktplaats Zakelijk brengt highlights NADA Convention - Automobielmanagement.nl

Marktplaats Zakelijk brengt highlights NADA Convention

Afgelopen weekeinde vond in Las Vegas de NADA-bijeenkomst van de Amerikaanse dealers plaats. Nieuweautokopen.nl en Marktplaats Zakelijk delen de laatste ontwikkelingen en de highlights met de Nederlandse branche via een webinar.

Afgelopen weekeinde vond in Las Vegas de NADA-bijeenkomst van de Amerikaanse dealers plaats.

Dit congres van de National Automobile Dealers Association is uitgegroeid tot het internationale netwerk- en kenniscongres voor autodealers. Het Nederlandse Nieuweautokopen.nl en Marktplaats Zakelijk waren erbij en brengen nu de laatste ontwikkelingen, zoals het genereren van een online lead en het opvolgen ervan naar een showroom-sale, mee terug naar Nederland.

Behalve een video met een impressie van de beurs (zie onderstaand) houdt Marktplaats Zakelijk op 11 april een webinar met daarin de highlights van de NADA. Bekijk de eerste impressie in deze video. Tijdens deze sessie wordt ook de presentatie van automotive goeroe Brian Pasch getoond en is er ruimte voor vragen en betekenis. Deelnemen is gratis en inschrijven kan via deze link.

Op 19 april houdt Marktplaats Zakelijk een Digital Car Dealer Workshop in Almere. Verschillende sprekers zullen vragen beantwoorden en een verdere verdieping geven aan de trends en hoe deze succesvol te gebruiken. Registreren voor de DCDW kan hier.