Alfa Romeo verslaat Porsche op Nürburgring (VIDEO)

Opnieuw gebruikt Alfa Romeo de nieuwe Giulia Quadrifoglio om haar premium imago te versterken. Het is de Italianen gelukt om met de 510 pk/600Nm sterke sedan het recente ronderecord van Porsche op de Nordschleife uit de boeken te rijden.

Porsche heroverde onlangs het ronderecord met de Porsche Panamera Turbo. De Duiters klokten een vliegende ronde over de ‘Groene Hel’ in 7 minuut 38. Alfa Romeo heeft het officieuze record voor ‘straat’ sedans opnieuw opgeëist door het circuit met z’n 73 bochten af te leggen in 7 min 32. Zes tellen sneller dan Porsche.

De Italiaanse constructeur verdedigde de eer dit keer met een Giulia Quadrifoglio voorzien van ZF-achttrapsautomaat. Hoe hard het gaat tijdens deze recordronde is te zien in deze video. Nu is het wachten op de volgende fabrikant die het record te lijf gaat…

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alfa Romeo verslaat Porsche op Nürburgring (VIDEO) - Automobielmanagement.nl

Alfa Romeo verslaat Porsche op Nürburgring (VIDEO)

Opnieuw gebruikt Alfa Romeo de nieuwe Giulia Quadrifoglio om haar premium imago te versterken. Het is de Italianen gelukt om met de 510 pk/600Nm sterke sedan het recente ronderecord van Porsche op de Nordschleife uit de boeken te rijden.

Porsche heroverde onlangs het ronderecord met de Porsche Panamera Turbo. De Duiters klokten een vliegende ronde over de ‘Groene Hel’ in 7 minuut 38. Alfa Romeo heeft het officieuze record voor ‘straat’ sedans opnieuw opgeëist door het circuit met z’n 73 bochten af te leggen in 7 min 32. Zes tellen sneller dan Porsche.

De Italiaanse constructeur verdedigde de eer dit keer met een Giulia Quadrifoglio voorzien van ZF-achttrapsautomaat. Hoe hard het gaat tijdens deze recordronde is te zien in deze video. Nu is het wachten op de volgende fabrikant die het record te lijf gaat…

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding