Enfant terrible Fiat zet eigen ontvoering in scene

Lapo Elkann, broer van bestuursvoorzitter John Elkann van Fiat Chrysler Automobiles, kleinzoon en mede-erfgenaam van Fiat-oprichter Gianni Agnelli en het enfant terrible van Fiat, is in New York gearresteerd omdat hij zijn eigen ontvoering in scene had gezet en daarvoor zelfs het losgeld van 10.000 dollar kwam innen.

Elkann, die eerder van 3,5 miljoen aan sieraden is beroofd maar zich ook door een Ferrari liet trekken bij het skiën, is na verhoor vrijgelaten maar moet zich binnenkort wel voor de rechter verantwoorden. Hij had zijn familie laten weten dat hij, na twee dagen feesten rond Thanksgiving met een mannelijke prostitué, werd vastgehouden. Toen hij samen met de prostitué het losgeld kwam ophalen, vatte de gewaarschuwde politie hem in de kraag. Bronnen binnen de New York Police Department lekten de zaak uit naar de media maar FCA en Elkann zelf – Lapo dus – onthouden zich van elk commentaar.

Enfant terrible Fiat zet eigen ontvoering in scene - Automobielmanagement.nl

Enfant terrible Fiat zet eigen ontvoering in scene

Lapo Elkann, broer van bestuursvoorzitter John Elkann van Fiat Chrysler Automobiles, kleinzoon en mede-erfgenaam van Fiat-oprichter Gianni Agnelli en het enfant terrible van Fiat, is in New York gearresteerd omdat hij zijn eigen ontvoering in scene had gezet en daarvoor zelfs het losgeld van 10.000 dollar kwam innen.

Elkann, die eerder van 3,5 miljoen aan sieraden is beroofd maar zich ook door een Ferrari liet trekken bij het skiën, is na verhoor vrijgelaten maar moet zich binnenkort wel voor de rechter verantwoorden. Hij had zijn familie laten weten dat hij, na twee dagen feesten rond Thanksgiving met een mannelijke prostitué, werd vastgehouden. Toen hij samen met de prostitué het losgeld kwam ophalen, vatte de gewaarschuwde politie hem in de kraag. Bronnen binnen de New York Police Department lekten de zaak uit naar de media maar FCA en Elkann zelf – Lapo dus – onthouden zich van elk commentaar.