De twee officiële Nederlandse dealers van het Italiaanse merk – Kroymans Ferrari en Munsterhuis Sportscars – presenteren dan in de tuinen van Paleis Het Loo een prachtige line-up van historische en nieuwe Ferrari-modellen.

Rode draad 

De 70ste verjaardag van Ferrari loopt dit jaar als een rode draad door de 2017-editie van het Concours d’élégance. Kroymans en Munsterhuis hebben op hun gezamenlijke stand een selectie historische modellen uit zeven decennia Ferrari. Enkele pakkende voorbeelden zijn de 246 Dino, de 250 California Spyder LWB, de 500 Mondial en de 250 GT Short Wheel Base. 

Expositie

Onderdeel van het programma van de 13e editie van het concours is verder de exclusieve 70 jaar Ferrari expositie. Daarnaast is er het speciale Ferrari concours d’élégance met de mooiste exemplaren uit zeventig jaar Ferrari. Naast historie presenteren Kroymans en Munsterhuis het complete, actuele modelprogramma.

Ook staat er op het Concours d’élégance Paleis Het Loo een aantal actuele Ferrari-modellen gereed voor een proefrit in de omgeving.

Meer informatie vindt u op de website van de organisatie

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding