De keuze van het jaarbeeld voor de 26ste editie van InterClassics Maastricht is gemaakt door de achterban van InterClassics. Men kon via social media zijn stem uitbrengen voor een van de twee voorgestelde jaarbeelden: de zeldzame D23 rensportwagen uit 1953 of een Delta HF Integrale 8V uit de jaren negentig. Het was een spannende nek-aan-nek race, waarbij de meerderheid met 53 procent koos voor het jaarbeeld met de illustratie van de D23.

Liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens InterClassics Maastricht:z Zowel deze D23, het enige overgebleven originele exemplaar van dit illustere Lancia rensporttype, als de Delta HF Integrale 8V zijn als twee van de circa 25 topstukken te zien op het themaplein. De Lancia D23 wordt beschikbaar gesteld door het Louwman Museum.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019 in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl