Van Gameren wil aantonen dat een Nederlandse Formule 1 Grand Prix eenvoudig uit te verkopen is. "De massale steun voor mijn petitie wijst erop dat er genoeg racefans zijn die Assen, Zandvoort of een ander Nederlands circuit wel zien zitten. We zitten nu al op 75.000 enthousiastelinge."

Van Gameren is van plan om de verzamelde handtekeningen aan te bieden aan de Formule 1-baas en Liberty Media. "Het terughalen van de Formule 1 naar Nederland moet allereerst worden gedragen door het Nederlandse publiek. Dat lijkt me het minste probleem gezien de steun die mijn petitie krijgt en de oranje-gekleurde tribunes als in België, Duitsland of Oostenrijk een Grand Prix wordt gereden."

Wie net als Rob van Gameren de F1 terug wil halen naar Nederland, kan terecht op de website www.F1naarNederland.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding